Tedenski navdih angelov: Čaka nas pravljično obdobje

Tedenski navdih angelov: Čaka nas pravljično obdobje (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2019

Zdi se, kot da bo v tem obdobju vse potekalo pravljično in po načrtih. To vsekakor drži, ampak samo za tiste, ki bodo to dopustili. Smo namreč v obdobju, ki temelji na vaših korakih iz preteklosti. Zatorej, tudi če bomo morali izravnati kakšno stvar iz naše preteklosti, naj bo to zgolj kot pokazatelj, da smo v preteklosti ravnali prav.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vsaka skrb je odveč. Nahajate se namreč na povsem pravi življenjski poti, vendar pa vsaka pot za uresničitev potrebuje svoj čas. Le-tega pa trenutno lahko pohitrite tako, da se vaše poslovne poti lotite samostojno. Kar pomeni, da gredo vsi poprej narejeni koraki pod okriljem nekoga, v preteklost. Trenutno ste resnično dovolj zreli in to želijo tudi v nebo vzeti mojstri, da v svoji svetlobi zasijete sami, ne pa da z vašo močjo sijejo še drugi. Tako bo tudi vaše življenje popolnejše in vaši koraki preprostejši.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

V trenutku, ko si boste dovolili v svoj vsakdan vnesti kanček vaše dobro znane iznajdljivosti in se ne pustili zmesti, boste uspešni. Namreč obdobje, ko ste gradili in postavljali, rušili in znova sestavljali, je za vami. Zdaj je čas, da zasijete v svoji svetlobi in pričnete raziskovati svoje življenjsko poslanstvo, ki je vsekakor bližje kot si predstavljate. Ko boste odprli svoje srce za razigranost, boste varni in ko boste zaupali v višjo previdnost boste slišani. To sta sporočili v nebo vzetih mojstrov, ki jih v tem obdobju nikakor ne zanemarite.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Čaka vas obilje in vaš trud bo poplačan. Zato torej ne spustite nobenega koraka, za katerega ste prepričani, da vas vodi po pravi poti uspeha. Čas je namreč, da se dvignete iz množice, kajti tako boste lahko uresničili tisto, kar vam bo v vašo zgodbo prineslo novega znanja in novega zavedanja o samem sebi. Vstopate namreč v obdobje, ko bo ves vaš trud pokazan na povsem drugačni ravni. To vas bo osrečilo. Ne pozabite pa, da imate izdatno podporo iz strani v nebo vzetih mojstrov, ki pravijo za vas, da ste popotnik, ki tam kamor seže njegov korak, vzklije cvetje.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Predano vam bo sporočilo. Ko govorim o tem, mislim predvsem, na sporočilo srca. Spoznali boste, da je bilo vse vaše odrekanje videno in prošnje uslišane. Vendar, da je prišlo do tega, ste morali najprej pričeti verjeti vase. Z zaupanjem se namreč gradi palača ljubezni, pravijo v nebo vzeti mojstri. In prav vi z zaupanjem, s počasnim odpiranjem lastnega srca, v teh dneh res lahko doživite ogromne preobrate. Vsako jutro, ko se ozrete skozi okno, se nasmehnite soncu in recite 'Hvala, ker si!'.


Spiritualni medij Uroš Brumen

Z Urošem se lahko srečate tudi na celoletnem kanaliziranem tečaju: Zasij Ljubezen s certifikatom več pa TUKAJ.

Priporočamo