Tedenski navdih angelov: Čaka nas prelomen teden

Tedenski navdih angelov: Čaka nas prelomen teden (foto: Profimedia) Profimedia
31. 12. 2018

Znašli smo se na prelomnici dveh na videz enakih, a v resnici vratolomno različnih energij. Kot je leto 2018 terjalo, bo leto 2019 poklanjalo, oziroma kazalo priložnosti za osebni razcvet in premik. Ne glede na ovire fizičnega sveta, je vredno pričeti uresničevati že dolgo poprej načrtovane cilje. Skozi energije, skozi katere nas pelje čas, bo to podprto tudi s strani vodnikov in neba.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

V novo leto boste vstopili precej mirno in sproščeno, saj se nekje v vas že dogaja novo rojstvo. Vaši vodniki vas namreč že pripravljajo na to, da vas čaka nekaj povsem novega. Področje ali želja, po kateri ste tako zelo hrepeneli, se bo s počasnimi koraki tudi pričela uresničevati. Vi pa boste morali predvsem verjeti v svojo intuicijo, da boste razumeli namige vodnikov in jih seveda tudi uresničevali brez strahu in dvomov. Pravijo, da bi bil čas, da si pričnete svoje uspešne korake tudi zapisovati.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Zazdelo se vam bo, kot da se vse dogaja v istem tempu kot poprej. Vendar to je le zatišje pred nevihto. Blaginja, o kateri ste tako dolgo razmišljali in si jo želeli, se trudili, da bi jo dosegli, bo počasi in z manjšimi koraki dejansko potrkala na vaša vrata. Od vas je tako odvisno, ali si jo boste dovolili videti v za vas pravem času, ali boste dovolili, da dvom zasenči vašo dejansko moč. Ne zanašajte se toliko na potek dogodkov, ampak temu dodajte še svojo noto tiste prefinjene iznajdljivosti.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Dobro bi se bilo zavedati, da je vaše vodstvo predvsem in zelo na vaši strani. vedno ste se znali postaviti zase in stati za svojimi dejanji. Bili ste pristni in na svoj način razigrani. Prav to so lastnosti, ki vas bodo vodile še naprej. S pomočjo njih nikogar ne boste pustili ravnodušnih. Še posebej v teh dneh, ko se bo potrebno izraziti in narediti piko na i določenim odnosom, ali pa tudi dokončati še nedokončano. Vodniki pravijo, da ste preveč dlakocepski pri povsem običajnih stvareh, kar vam utegne v naslednjih dneh nakopati še kakšno preizkušnjo več.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vaša vodstvo vas že dlje časa z namigi v vašem samem življenju nagovarja, da bi bilo vredno nekaj spremeniti, kajti le tako boste še lažje dosegli svoj cilj. Nikar ne dvomite, trenutno ste namreč na najboljši poti vašega življenja. Vredno bi bilo samo razmisliti, kje boste poiskali nekoga – učitelja – s pomočjo katerega boste svoje darove še bolj razvili. Se zavoljo tega ponovno dvignili in si osmislili življenje. Tisto, kar ste prejeli na točki rojstva, bi bilo v tem obdobju pričeti uresničevati.


Spiritualni medij Uroš Brumen

Več pa tukaj: www.navdihangelov.com