Tedenski navdih angelov: Čaka nas slikovito obdobje

Tedenski navdih angelov: Čaka nas slikovito obdobje (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2019

Zelo slikovito obdobje prihaja. Ne samo to, da smo na pragu poletja, ampak je tudi vredno, da predno se spravimo v nove zgodbe ter jih zaužijemo s polnim vdihom, pometemo pred svojim pragom. Dnevom, ki so pred nami bi lahko rekli tudi osebnostni trening in spoštovanje lastnih prednosti ter vrednot.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Ste na prelomnici, ki v vašo zgodbo prinaša občutek svobode. S tem boste lahko končno spoznali, kaj je tista vaša prava pot v življenju, kam vas dejansko vleče in se izrazili s svojo lastno energijo. Vendar zaradi vašega strmenja k popolnosti, se lahko nemalokrat zgodi, da bo vaše odločitve na pot uresničenja, pospremil tudi ego. Zato raje trikrat premislite pred naredite naslednji korak.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Po obdobju osebnostih razprtij, ko se je vse odvijalo v nasprotno smer kot bi si želeli, boste lahko končno zadihali. Določene spodrsljaje iz vaše preteklosti so vam pripravili vodniki zgolj zato, da se vsaj za hip ustavite in začnete paziti nase. Ko boste to dojeli, boste lažje spustili določene situacije in ljudi ter dojeli, da je vredno včasih zares in z dvignjeno glavo, začeti znova.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vse je videti, kot da bi že dlje časa živeli v osebnostni harmoniji. Vse bi še dodatno podkrepili v trenutku, ko bi si dovolili spoznati tudi to, da niste sami. Da je nad vami vaše duhovno vodstvo, ki vas spremlja na vsakem koraku ter vam v vašo fizično zgodbo pošilja sladkorčke. Te nikar ne zavrzite, saj vam bodo v prihajajočih dneh pomagali razjasniti celotno sliko.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vaši temelji se postavljajo. Zato bi bilo vredno zaupati v to, da se prav v danem trenutku odvija vse, tako kot je za vas v vaše najvišje dobro. Tukaj naj velja še en namig. Če želite uspeti v vaši osebnostni nameri, se otresite fizičnih navlak, odmislite temno plat in se prepustite toku. Uspešni boste.


AFIRMACIJA TEDNA:

Vse, kar si želim, ustvarim in predam na pot uresničenja v trenutku, ko brezpogojno zaupam vase.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri