Tedenski navdih angelov: Čaka nas teden premnogih spoznanj

Tedenski navdih angelov: Čaka nas teden premnogih spoznanj (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2019

Začenjamo 13. teden, ki mnogim, zaradi miselnosti, lahko povzroča preglavice. Vendar pa je to teden premnogih spoznanj in razrešitev starih zelo zakoreninjenih situacij. A je vredno opozoriti, da je to zgolj in samo začetek velikega globalnega čiščena na dušnem nivoju.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vodniki vas opozarjajo, da nikar ne dvomite v svoje nadaljnje poteze. Kajti tisto, kar imate trenutno v mislih, vam prinaša neverjetno moč realizacije. Torej je vaša največja naloga tega obdobja, preprosto verjeti, da ste na pravi poti. Nikar ne dopuščajte, da bi vas okolica skušala preobrniti na poti v pravo smer, kajti pred vami sta dve enakovredni in zelo uspešni poti. Le pogumno naprej.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Nova preizkušnja vaše strpnosti je sicer pred vrati. To preizkušnjo vam vodniki namreč pošiljajo zgolj iz tega razloga, da bi pričeli bolj verjeti v vašo notranjo moč. To, kar vas čaka in naj bi zvenelo kot preizkušnja, je precej prijazne narave in če boste v sozvočju z dogajanjem, prisluhnili sebi, boste na tej vaši nadaljnji poti še zelo uspešni. Zaupati je vredno v korake, ki jih delati in verjeti v to, da preprosto zmorete.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Neko spoznanje, ki vam bo posredovano iznenada, lahko bi rekli tudi, da kar iz Neba, vam bo tako rekoč dalo novega zagona in vas popeljalo do točke, o kateri že dolgo razmišljate. To je točka vaše odločitve, kako 'nepoškodovano' naprej. Vodniki pravijo, da preprosto tako, da energijo namesto za sestavljanje možnih scenarijev, vložite v najboljšo možno rešitev v najvišje dobro za vas.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Čas je, da preprosto pričnete verjeti v to, da se tudi za vas, vsaka vaša stvar, odvija v danem trenutku v smeri, ki je za vas v najvišje dobro. Vodniki vas namreč že dlje časa pripravljajo na to, da bi zasijali. Nikakor ne pozabite dejstva, da je vaša pot blagoslovljena z modrostjo Najvišjega. Edina, kar je vredno do sedaj še storiti je, da končno sprejmete odločitev in se brez dvomov, strahu, ter negotovosti podate naprej.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com