Tedenski navdih angelov: Čaka nas teden pristne ljubezni

Tedenski navdih angelov: Čaka nas teden pristne ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
28. 1. 2019

Po pripovedi vodnikov in angelov nas bodo končno zajele čustvene fronte, začinjene s pristno ljubeznijo in mi si bomo to dovolili občutiti. Pospravljali bomo preteklost in si drznili narediti odločilne korake v našo prihodnost. Velika podpora iz strani vodnikov bo tukaj tudi na področju kariere, zato bodo tudi premnoge želje in načrti zasidrani nekje v preteklosti, v popolnosti zasijali. Smo pripravljeni?

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Včasih se vam zdi, da so vaši cilji enostavno previsoki oziroma, da se v tako kratkem času določene stvari pač ne morejo premakniti. V kolikor o tem ne bi razmišljali na tak način in v svoje misli vlili vsaj malo mavrične podobe, bi bila marsikatera vaša želja in marsikatera vaša pot, uresničljiva. Namreč nahajate se v obdobju, ko se vam bodo določene poti, o katerih ste v preteklosti lahko le sanjali, odpirale ena za drugo. Previdno na čustvenem področju. Tam vas utegne spotakniti že manjše nesoglasje. To se bo sicer rešilo, a vendar na tem področju vsaj trenutno ni vredno delati iz muhe slona.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Nahajate se v precej nezavidljivem položaju. Čeprav nekje v sebi dobro veste, da se bo vse odvilo tako kot se mora. Vas tišina ne pusti ravnodušne. Preveč se ubadate s to tišino, namesto da bi si dovolili videti, da vas na križišču čaka povsem nova priložnost na kariernem področju. Ko pa je za vas pod vprašajem kariera, pa druga področja nekoliko zamaknete v ozadje. Čeprav se lahko dogodi, da bo prav zaradi vaše nepozornosti, vaša čustvena preteklost potrkala na vrata, takrat pošteno premislite preden naredite neumnost.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vaši okolici, to da ste v preteklosti poslušali predvsem sebe, ni bilo preveč po godu. Zdaj, ko po manjših korakih že žanjete uspehe, pa bi prav vsi radi poznali vašo formulo uspeha. Pa vendar se je vredno zavedati, da vas čaka še kar nekaj preizkušenj. Zato sledite temu, kar ste se namenili. Na področju posla boste končno slišani. Četudi v vašo sredo prihaja mnogo uresničenih načrtov iz vaše preteklosti, je to šele začetek vaše nove karierne poti. Na področju čustev se bo dogajalo, da vaša predanost delu, ne bo razumljena. Vendar je vredno, da tokrat sledite in gradite na svoji karieri.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Nebo vam dobesedno poklanja nov začetek. Sicer obdan z mnogimi skrivnostmi in nemalo neprilikami iz vaše preteklosti, ki bi jih bilo vredno že davno pustiti za seboj. Obremenjujete se namreč s stvarmi, ki so že davno razrešene. A vaša velika naloga v prihajajočem obdobju je prav zaupanje, da se bo vse zgodilo v za vas najvišje dobro. Čas je, da spregovorite o vaši situaciji in se tako dvignete. Razrešite marsikatero reč in slišite, d in a že dolgo nekdo trka na vrata vašega srca, a vi tega, zaradi svoje razočaranosti iz preteklosti, niste pripravljeni videti. Dajte si priložnost in si dovolite čutiti. Presenečeni boste.


Trem bralcem portala »Govori se« poklanjamo kupon za popust pri nakupu ene zadnjih vstopnic za kanaliziran dogodek: LJUBLJENA DUŠA, ŽIVLJENJE ČAKA. Ob prijavi vpišite kupon kodo ANGEL11 in vaša vstopnica za dogodek bo ugodnejša. Prijava TUKAJ.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo