Tedenski navdih angelov: Čaka nas veliko preobratov na področju čustev

Tedenski navdih angelov: Čaka nas veliko preobratov na področju čustev (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2019

Ta teden bi lahkoto poimenovali teden nevihtnih preobratov na področju čustev. Kjer se sicer vse odvija tako kot se mora, vendar bodo naše misli lahko tiste, ki nas bodo povlekle nazaj v preteklost med spomine in obudile naše stare napake. Če si bomo dovolili soočiti se z njimi, se bomo osvobodili.

 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Četudi je trenutno vse bolj kot ne v fazi postavljanja novih temeljev, vas zatišje nekoliko bega. Po dolgem času pa lahko dojamete to zatišje kot zatišje pred novimi priložnostmi, ki vas bodo predvsem v vaši osebnosti izstrelili na pozicijo, iz katere boste lažje krmarili skozi prilike in neprilike vaše zgodbe. Zaupanje bo tokrat na zelo veliki preizkušnji, vendar ne pozabite na tisto, kar nosite v mislih. To vam namreč na dolgi rok zagotovo prinaša rezultate.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Dozdeva se vam, kot da so vam določene stvari in dejavniki spolzeli iz rok. Vendar je to samo vaš občutek, ki si ga tako zelo radi ustvarite v trenutkih, ko je potrebno, da popolnoma sprostite in date času čas. Situacije namreč niso tako zelo črne, kot se trenutno rišejo v vaših očeh. Vredno bi bilo spustiti vaša notranja nesoglasja in dovoliti energiji, da preprosto steče.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Prihaja kar nekaj trenutkov, v katerih boste lahko popolnoma izrazili svojo osebnost, pripadnost in nekatere sposobnosti, ki ste jih do sedaj skrivali nekoliko v ozadju. To je tudi obdobje, ko bodo določeni načrti pridobili na vrednosti in počasi kot domine zasijali v vaši zgodbi. Ko vodniki predlagajo, da spustite in sprostite, to pomeni tudi, da spustite vajeti tudi na čustvenem področju. Tukaj boste namreč še zelo presenečeni.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vodniki vas že dlje časa opominjajo na to, da boste uspešni na vseh področjih šele od trenutka, ko boste v popolnosti zaupali sebi. Prenehajte torej za določene nastale situacije kriviti sebe. In ko enkrat na čustvenem področju zaprete vrata, jih ne skušajte ponovno odpirati. Sploh pa ne obujajte določenih pozabljenih situacij iz preteklosti. Obuditev njih vas namreč lahko zamrzne v času in postane zelo boleče.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo