Tedenski navdih angelov: Čakajo nas mnoga presenečenja

Tedenski navdih angelov: Čakajo nas mnoga presenečenja (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2019

Veliko situacij, katerih izvor temelji v preteklosti, se bo pričelo udejanjati. Velika nesoglasja se bodo počasi usklajevala in premnoga presenečenja bodo trenutki oziroma uresničene poteze, o katerih smo razmišljali, pa smo zaradi tempa dogajanja, nanje pozabili. Pomembno je, da zaupate in dopustite, da se zgodi.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vaša pot je bila blagoslovljena in podprta iz strani vodnikov. Zato so tudi vsi vaši načrti podprti. Na vas je tako samo odločitev, kdaj boste določeno razrešeno situacijo sprejeli v svoji zgodbi in jo tudi udejanjili. Na tej vaši poti pa vas kljub vsemu razjeda nekakšen dvom in imate občutek, da nekaj ne bo šlo povsem gladko. Tukaj bi bilo dobro, predvsem za vaš notranji mir, prisluhniti še nekomu.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Vaša pretekla dejanja označujejo trenutno situacijo. Saj vsak korak, ki ste ga naredili, ni bil izveden do svojega konca. Ta konec v tem trenutku prihaja. Kar pa ne pomeni, da je to konec, ki prinaša oblake v vašo zgodbo. Vendar je ta konec postavljen kot začetek nečesa, kar sicer izvira iz vaše preteklosti, ampak vam v teh dneh prinaša neverjetno izkušnjo in spoznanje, da krivda ni povsem na vaši strani.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Ta neverjetna zaščita iz strani vodnikov, ki vas spremlja dalj časa, bo končno obrodila sadove. Nekatere globoke prošnje, oziroma vaša razmišljanja, bodo kočno uresničena. To ne pomeni, da ni potrebno več slediti nadaljnjim korakom, zdaj se pravi boj za razcvet šele začenja. Ne verjemite vsega, kar vam govorijo. Vredno pa je, da preden podate svoje mnenje, prisluhnete predvsem sebi.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Neka poteza, za katero ste bili prepričani, da je povsem napačna, se bo v teh dneh izkazala za najboljšo možno rešitev vaše situacije, v kateri ste se znašli. Tokrat postite razmišljanje po strani in izklopite um. Naj se sliši še kako neverjetno, ampak končno boste lahko uresničili situacijo, o kateri že dolgo razmišljate. Nikar ne hitite, ampak dovolite, da vodniki prečistijo neka vaša notranja nesoglasja in vas tako pripravijo na naslednje korake.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com