Tedenski navdih angelov: Čakajo nas novi začetki

Tedenski navdih angelov: Čakajo nas novi začetki (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2019

Novi začetki se vam bodo začeli poznati ne samo miselno, ampak tudi fizično. Torej vas bodo spoznanja, katerim boste prisostvovali, pripeljala do razrešitve, lahko tudi življenjskih nalog. Če se vam pokaže priložnost, v kateri boste lahko v popolnosti izrazili sebe, je nikar ne zavrnite.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Pravijo, da za vsakim dežjem posije sonce. Tako se bo tudi pri vas pokazala možnost napredovanja. To napredovanje ni vezano zgolj na posel, ampak zavzema celotno sliko vaše življenjske zgodbe. Dejansko boste lahko zadihali v novih začetkih, se veselili novih spoznanj, planov in trenutkov, v katerih boste lahko končno uresničili tisto nekaj iz vaše preteklosti, za kar takrat ni bilo posluha.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Nahajate se na lastnem razpotju, zaradi mišljenja, da morate popraviti določena nesoglasja iz vaše preteklosti. Vendar bodite pripravljeni, da se bodo stvari odvijale in razreševale same po sebi. Zdelo se vam bo, kot da je odšlo vse izven vašega nadzora. A pravi obraz bodo situacije pokazale v drugi polovici tedna, ko lahko pričakujete veliki pok. Od takrat pa nič več ne bo kot je bilo.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Sporočilo na obzorju, vendar to sporočilo, je sporočilo vaše duše, ki govori o nadaljevanju. Govori o tem, da ste na pravi poti. Vendar, ko bi si dovolili poiskati lasten gumb domnevanja in razreševanja določene situacije, bi bilo pri vas zagotovo lažje. Dogajalo se bo in vpeti boste v naval čustev. Na vas pa je, da trenutek, v katerem se nahajate, sprejmete v popolnosti.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Spoznanje, kateremu boste priča v prihajajočih dneh, vam bo končno po obdobju glasnega zatišja, narisalo nasmeh na obraz. To je izkušnja, iz katere se je vredno naučiti, da ni vredno za vsako stvar ali preobrat situacije, ki se vam dogodi v vaši zgodbi, na prvo žogo okriviti sebe, oziroma nekoga iz vaše okolice. Sprejemanje naj bo te dni vaša vrlina.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com