Tedenski navdih angelov: Čas izravnave je pred vrati

Tedenski navdih angelov: Čas izravnave je pred vrati (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2019

Nanizani dnevi v tem tednu nam bodo prinesli koktajl občutij. Nekateri se bodo, zaradi razrešitve dolgo pričakovane situacije, lahko počiti razgaljene. Čas pravijo, da počisti se. Tako bo počistil tudi tiste stvari, ki smo jih tako spretno pometali pod preprogo. Čas izravnave je pred vrati, kjer bodo na zelo veliki preizkušnji naša čustva, naše dojemanje sebe in naše videnje lastne zgodbe. Lahko nam spodrsne, a vedite, da se vse zgodi za razlogom. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Že dolgo razmišljate o spremembi. Vodniki pravijo, da je ta sprememba na poti. Vendar bo potrebno pred tem še uskladiti svoje misli in pustiti preteklost tam kot je. Preprosto je potrebno zaupati, da se vse, kar ste do sedaj postavili, v višji sferi že odvija tako kot je za vas v najvišje dobro. Previdno v medsebojnih odnosih, kajti zaključuje se neka situacija v družinskem krogu. Na vas pa je, da samo zaupate, da boste iz te situacije izšli nepoškodovani. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

V božjem pogledu je izravnano vse tako kot mora biti. Vaše situacije pa gredo proti pozitivnim razrešitvam, zato ker je zelo pomembno, da pred samo ciljno ravnino umirite in uravnate svoje misli. Znašli ste se namreč na križišču, kjer bo potrebno začeti znova. Ne dovolite torej, da bi okolica vplivala na vašo odločitev, marveč se zase v teh dneh odločite tako, da ne boste imeli dolgotrajnih posledic ali dolgega dušnega okrevanja. vodniki namreč za vas pripravljajo več možnosti pozitivne rešitve. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vaše steze so naravnane samo naprej in vse vaše ideje bodo zacvetele, ko boste pričeli brezpogojno zaupati sebi. Prav zaradi tega je vredno, da v svoji zgodbi postavite lastne mejnike, da ne bi zaradi prilagajanja drugim, pomendrali vse prej pripravljeno. Nič se ne zgodi čez noč, kot na drugi strani, vse potrebuje svoj čas. Zatorej ne sprejemajte odločitev, ki so povezane z drugimi osebami, vendar pred tem dovolite, da vam določena oseba pokaže svoj pravi obraz. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Četudi se vam zdi situacija nerešljiva, vedite da so vaši koraki vodeni s strani Neba. Vaša največja lekcija tukaj je namreč 'zaupanje', ki vam bo omogočilo, da pridobite na zelo potrebnem času, na poti do odločitve. Prisluhnite nekomu, ki vam je blizu. Tako boste lažje dojeli situacijo in se šele na to odločite. Dovolite si biti slišani, kajti le tako boste lahko v svojo zgodbo prinesli spremembo na čustvenem področju, po kateri tako zelo hrepenite. Čas je tokrat na vaši strani. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Na zelo velikih prelomnicah svojih odločitev se bodo znašle osebe rojene v energijskem spletu števil 7, 4 in 3. Za nekatere to pomeni srečo, za druge preizkušnjo, za tretje ponujeno možnost. Slednjo bi bilo vsekakor vredno videti, zato ker prav ta priložnost odpira vrata za naprej. Število 7 nam tako prinaša nenadne razrešitve situacije, ki jo lahko znatno zaplete kolebanje števila 4 in energijsko število 3, ki bo vse skupaj uravnovesilo in nas pripeljalo do cilja, kateri je postavljen v naše najvišje dobro. Previdno v čustvih, starim ne zapirajte vrat, novim se skušajte izogniti. 


AFIRMACIJA TEDNA:

V meni je moč, če se želim osvoboditi. Saj le z zaupanjem vase, v svojo energijo, lahko korak za korakom in s preudarnostjo, dosežem največ na želenem cilju. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri