Tedenski navdih angelov: Če v kakšen odnos niste prepričani, ga raje zapustite

Tedenski navdih angelov:  Če v kakšen odnos niste prepričani, ga raje zapustite (foto: Profimedia) Profimedia
22. 10. 2019

Po božanskem namenu je tako ali drugače vse pripravljeno na začetek nečesa dobrega. Od nas pa je tako odvisno ali bomo to dobro pripravljeni uporabiti za svoj višji namen. Vodniki nam namreč dajejo možnost izraziti se, se postaviti v določen odnos in celo zaključiti nekaj, kar že dlje časa ni tako kot bi bilo to za nas v najvišje dobro. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vse, na kar ste v zadnjem obdobju stavili, se bo v prihajajočih dneh izkazalo kot najboljše možno orodje za lastno izraznost. Vstopate namreč v obdobje velikih novosti in izzivov, zato tudi ne bo več časa za vam tako ljubo brskanje po preteklosti. Čas bo od vas zahteval, da postavite nove temelje in si dovolite biti dosti bolj čutni ter dojemljivi za nenadne spremembe. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Trenutno gledate na svet skozi nekoliko rožnata očala. Prija vam, ko teče vse gladko in v skladu z navideznimi pričakovanji. Situacija, v kateri ste se znašli, vam je trenutno po godu.  Kaj kmalu se bo potrebno soočiti z dejstvom, da s tem, ko zavoljo drugih, utesnjujete sebe, še ne pomeni, da uresničujete svoje želje. Kaj kmalu boste dojeli, da je situacija, ki jo trenutno živite, vse prej kot vaša želja. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Tišina, katere ste priča v zadnjem obdobju, nikakor ne pomeni konec nečesa. Je le zatišje pred izbruhom nečesa dobrega. Vendar morate biti na to povsem pripravljeni, tako telesno, miselno kot tudi z močno okrepljeno vero vase. Kajti, v kolikor boste v tem obdobju prisluhnili sebi, izrazili se, čeprav ne po godu okolice, je to vaša največja naložba za naprej. Pred vami so velika zaključevanja, dovolite si jih.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Ni potrebno vedno vsega dogajanja razumeti takoj v njegovem bistvu. Vaša situacija trenutno tega od vas ne pričakuje. Na veliki preizkušnji ste namreč prav na področju zaupanja v pozitiven razplet situacij. Vedite, da ste postorili vse, kar vam je bilo dano postoriti. Zdaj pa ste v križišču lastnega razcveta, kjer je vredno pustiti le času potreben čas. Ta vam bo namreč nizal priložnost za priložnostjo in vi jih boste uresničevali. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Vstopamo v precej nehvaležno obdobje, ko bo potrebno nekaterim stvarem, predvsem na področju čustev, reči bobu bob. To je namreč predpriprava na mesec karmičnih odnosov, ki prihaja. Zatorej zdaj ni več nas, ko bi lahko razmišljali, ampak je zadnje opozorilo, da moramo nekaj spremeniti, kaj zaključiti in se končno zares odločiti. Tokrat bo kraljeval zelo zanimiv splet, trikotnik, na videz nezdružljivih energij števil, ki bodo poskrbela za eksplozijo, tam kjer je to potrebno. V kolikor ste rojeni v energijskih zapisih števil 7, 9 in 4, tokrat resnično pozor. Če v kakšno situacijo niste prepričani, jo raje odložite. Če v kakšen odnos niste prepričani, ga raje zapustite. In če v sebe niste prepričani, je čas, da si dovolite in vsaj vejico spremenite. Energije števila 7 v naše zgodbe prinašajo čarobne možnosti rešitve danih situacij. Zato bodo tudi osebe v tem številu stopale na nove poti in na veliko zaključevale. Energije števila 9 prinašajo velike preobrate. Tako bodo tudi osebe rojene v energiji tega števila prejele velike možnosti za spremembo in celo osebni razcvet – zaključevanje in novi začetki. Kot pa, da to še ne bi bilo dovolj, pa bodo ta krog zaključile še zvedave energije števila 4, kar pa pomeni, da lahko v tem obdobju prehitro naredimo kakšno stvar, kar bi lahko na dolgi rok obžalovali. Tako bodo tudi osebe, rojene v energiji 4, podvržene velikim čustvenim pritiskom. Vendar je vredno, da ohranijo trezne misli in se odločijo zase. Dogajanje bo prav zares napeto na vseh področjih, vendar tokrat pa skrito število 11 pomaga pri naših odločitvah, če ta ni v skladu z našim dušnim zapisom, kar pa ne pomeni, da podira razvrat in nepremišljenost. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Vse, kar je, je tukaj z namenom. In vsaka ovira mi kaže, da sem na pravi poti. 


Spiritualni medij Uroš Adrian Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo