Tedenski navdih angelov: Četudi boste pluli proti vetru, zaupajte, da ste na pravi poti

Tedenski navdih angelov: Četudi boste pluli proti vetru, zaupajte, da ste na pravi poti (foto: Profimedia) Profimedia
15. 10. 2019

Tik pred ciljem nekaterih stvari, nas bodo vodniki postavili pred preizkušnje, ki bodo izgledale kot precej običajni vsakodnevni izzivi. Od nas pa bodo zahtevale izbiro med preteklostjo in tem trenutkom. Tik pred ciljem se nam bodo stvari obrnile in pričele sočasno dihati za nami. Zato bodimo pozorni na dražljaje okolice. Edino ta je v tem obdobju tista, ki nas lahko spelje na tanek led.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Čas, da preprosto pričnete verjeti, da vse smernice, ki ste si jih postavili v preteklosti, končno rinejo vaš vlak svobode v pravo smer. Vaša energijska matrica je naklonjena temu, da končno pričnete delati na svoji osebnosti, osebni rasti ter razvijanju osebnega potenciala. Tukaj bodite pozorni predvsem na čustva, kajti nekatere situacije boste lahko, zaradi svoje vneme, razumeli drugače.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Vse je naklonjeno v smeri, da končno zares zasijete. Tukaj je vredno razmisliti, kam boste postavili določene ljudi, ki so vam lahko, da zaradi lastne koristi, zlezli precej pod kožo. Dan za dnem se bo kazala resnica in vaša zgodba se bo končno začela odvijati vam v prid. Drži, da imate trenutno obdobje velikega zatišja, a vodniki pravijo, da je to zgolj zatišje pred veliko eksplozijo občutij. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Zelo dolgo ste dobesedno izbirali in čakali, da se vam določene stvari postavijo. Zdaj je čas, da si dovolite zares in dokončno izbrati. Okolica bo glede vaše izbire imela marsikaj povedati in ne pričakujte naklonjenosti. Pomembno pa je, da vi zaupate vase in da točno veste, kam vas vodi pot vaše odločitve. Prav zaradi tega se bodo na tej poti vaša vrata priložnosti, odpirala kar sam. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Samo Nebo vam je naklonjeno in postavlja situacije vam v prid. pomembno je le, da si dovolite v situacijo, ki jo želite razrešiti, postaviti predvsem sebe. Vi ste tukaj tisti, ki lahko končno prevzamete krmilo vaše jadrnice in jo pričnete usmerjati v smer, kjer boste najlažje izrazili svoj namen in potencial. Četudi se dogodi, da boste pluli proti vetru, kar se bo odražalo na vaši okolici, zaupajte, da ste na pravi poti. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Teden, ki je pred nami, nam prinaša tri precej zanimive korake. Lahko se dogodi, da prav ti koraki na prvi pogled ne bodo videti kot nekaj bistvenega. Obstaja verjetnost, da bodo vodniki prav realizacijo teh korakov, zavili v odtenke dvoma, kar bo še bolj pospešilo našo radovednost, da se v naših zgodbah končno obrnejo stvari na bolje. Je pa to obdobje zagotovo tisto, ki od nas ne bo zahtevalo vprašanj, ampak akcijo. V skritem krogu osebnostnih števil 5, 1 in 2 se bo skrivala rešitev za realizacijo zastavljenih korakov. Število 5 je tako rekoč tisto, ki nas vedno vleče naprej. Tako bodo tudi osebe rojene v tem številu odkrile smisel trenutka ali situacije, v kateri se nahajajo. Število 1 bo v teh dneh postavljeno kot balans nastale situacije, zato se lahko tudi zgodi, da bodo osebe rojene v tem številu postavljene nekoliko v ozadje. Za dodatni zaplet vsega, kar šteje pa bo poskrbelo število 2. Od nas bo namreč terjalo, da se ustavimo in globoko razmislimo o nastali situaciji. Na drugi strani pa se bo zdelo, kot da osebe rojene v energiji tega števila cvetijo in dobivajo priložnost za priložnostjo. Če je temu tako, bo pokazal čas. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Sem energija vsega, kar premorem. Zato z hvaležnostjo uresničujem naloge in premagujem ovire, ki so za mojo rast, meni, postavljene na pot.


Spiritualni medij Uroš Adrian Brumen

www.navdihangelov.com