Tedenski navdih angelov: Mnogi bomo na mnogih križiščih srečali nove ljudi

Tedenski navdih angelov:  Mnogi bomo na mnogih križiščih srečali nove ljudi (foto: Profimedia) Profimedia
1. 4. 2019

14. teden bo poskrbel za obilico situacij, ki bo mnogim med nami narisala nasmeh na obraz. To je namreč obdobje velikih drznosti in prav zaradi tega je vredno prisluhniti sebi, svojemu višjemu vodstvu, se upreti dvomom in se podati naprej. Mnogi bomo tako na mnogih križiščih srečali nove ljudi, lahko pa tudi tiste 'pozabljene' posameznike, ki nas predvsem na čustvenem področju ne bodo pustili ravnodušne.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vsa pozitivna dejanja iz vaše preteklosti, čeprav ste jih nekoliko po tihem postavljali, vas končno pripeljali do točko, ko bo potrebna odločitev. Ta odločitev vam bo namreč prinesla modrost svobode. Kar pa po vaši izraznosti pomeni, da boste končno lahko zadovoljno zadihali z lastnimi pljuči in se ne obremenjevali toliko s stvarmi iz preteklosti. Resnično, vredno je, da postite strah za vrati preteklosti, kajti tokrat vam resnično ne bo koristil.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Zaupanje v pozitiven pretok dogodkov, vas nikakor ne pusti ravnodušne. Čeprav se nekje v sebi zavedate, da je vse tako kot je, prav. Naleteli ste na določene stvari, ki se jih enostavno ne da razložiti. Vredno jih bo le doumeti. Zato naj bo tukaj čas vaš največji zaveznik in preprosto zavedanje, da je z vami nekdo, ki vas bodi in skrbi z najvišjo modrostjo ljubezni, da ne bi zašli iz poti.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Že nekaj časa se nahajate na poti lastne duše. Zato torej tudi nekatere stvari niso povsem lahke. Tukaj čas riše sence in te sence je vredno razumeti. Namreč, sence ki jih tukaj omenjajo, nimajo negativnega prizvoka. So le drobci vašega ponotranjenega strahu, ki jih še niste uspeli povsem počistiti. Pomembno je, da tukaj na tej točki prisluhnete le sebi in vodstvu nekoga, ki je nad vami.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Čeprav je pred vami svetlo obzorje, nekaterih ovir iz vaše preteklosti, vendarle še niste povsem predelali. Prišel je čas, da za nastale situacije prenehate kriviti sebi in preprosto verjamete v višje vodstvo. Angeli vam že dlje časa želijo pokazati lepe trenutke vašega življenja. Vi se temu spretno upirate, saj ste prepričani, da ne morete prav nič spremeniti. Vendar bo prav drzna sprememba tista, ki vas bo dvignila naprej.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo