Tedenski navdih angelov: Na veliki preizkušnji bo znova in znova zaupanje

Tedenski navdih angelov:  Na veliki preizkušnji bo znova in znova zaupanje (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2019

Zavedanje, ki ga prinaša tokratno obdobje, je prav v čustvih. Določeni odnosi, situacije in razmišljanja, bodo tak dobila pravo podobo. Kar pa ne pomeni, da nam obdobje, ki prihaja ne bo v izziv. Prav nasprotno. Dognali bomo določena spoznanja, ki nas lahko ohrabrijo. In sprejeli odločitve, ki nas bodo, v kolikor bomo sledili svojemu notranjemu vzgibu, spustili, prepustili in opustili, pripeljale do željenega cilja. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vsak ima pravico do svojega mišljenja. Četudi vi niste povsem prepričani, kam bi postavili določene stvari, vedite da v vzporedni realizaciji čas nima vloge in da vse teče kot je namenjeno. Na vaši veliki preizkušnji bo tako znova in znova, zaupanje. Ko si boste dovolili spoznati dejstvo, da se vse zgodi z razlogom in s točno določenim najbolj primernem odmerjenem času, boste odprli tudi svoje srce za nova spoznanja. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Prisluhnite sebi in se ne ozirajte toliko na mnenje okolice. Kajti s posledicami, ki jih bo nosila vaša odločitev, se boste soočali sami. Zato nekajkrat premislite in preverite razloge za in proti, preden naredi ta odločilen korak. Vsekakor pa previdno tudi na področju medsebojnih odnosov (čustev). Tam situacija sicer ni taka kot jo vidite. Zato bodite pozorni na okoliščine, te bodo razkrile marsikaj. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Ko bi se vi zavedali, da imate vse postavljeno tako kot mora biti, bi vse stvari lahko potekale mirnejše. Trenutno ste namreč postavljeni v obdobje osebne blaginje, kar pa pomeni, da potihoma že snujete načrte za naprej. Te se bodo vsekakor realizirali. Ampak še pred tem morate dati priložnost sebi in urediti nekatere stvari in situacije, ki so čustvenega značaja. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

V zadnjem obdobju ste tako zatopljeni v določeno dogajanje, da niti ne opazite, da vam skozi prste lahko polzijo življenjsko pomembne priložnosti. Na situacijo, v kateri ste se znašli in vam trenutno godi, bi bilo vredno pogledati iz več zornih kotov in potegniti odločilno potezo za vas in za vašo zgodbo, dokler je še čas. Čustva so za vas vedno na prvem mestu. Temu sledi iskrenost. Zato si dovolite videti, če je iskreno vse, kar mislite da je. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

V sozvočju energij bodo tokrat na veliki preizkušnji posamezniki z osebnimi števili 6, 3 in 4. Kar pa pomeni, da bo zelo zabavno, saj bodo prav ti posamezniki primorani sprejeti odločitve, kako naprej in kaj je v življenju zares pomembno. Energija, ki jo prinaša število 6 bo v tem tednu prinašala novice, ki lahko da tudi ne bodo ravno navdušujočega značaja. V kolikor si bomo dovolili obstati na mestu, nam lahko prav ta energija na dolgi rok povzroča preglavice. Število 3 tokrat na sam vrh trikotnika ni postavljeno brez razloga. Namreč je na nek način energijski mediator med kolebanjem energije števila 6 in 4. Pri številu 4 pa je predvsem v medsebojnih odnosih zelo velika preizkušnja razumeti, doumeti ali dovoliti, da nam določene situacije in ljudi v našem življenju pohodi naš ego. Srečno. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Obilje vsega, kar imam, sem jaz. Zato tudi brezpogojno verjamem v pozitiven razplet in razcvet tam, kjer je to v moje najvišje dobro. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo