Tedenski navdih angelov: Na vidiku je razreševanje družinskih in čustvenih situacij

Tedenski navdih angelov: Na vidiku je razreševanje družinskih in čustvenih situacij (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2019

Vse kar se dogaja, je lahko videti kot veliko zaključevanje nečesa. A v tem grmu tiči zajček. Tukaj gre za dobrodušno 'prevaro' Vodnikov, da se boste mnogi med vami končno in zares lahko vsaj delno postavili zase in pričeli brezpogojno, ter z zaupanjem hoditi po vaši željeni poti, katera vam je po dušnem namenu namenjena. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Zelo nehvaležno obdobje je pred vami. Polno notranjih nesoglasij. Nekdo v vaši sredi ima namreč določene načrte z vami. Vodniki vam tukaj pri vaši odločitvi glede te osebe puščajo prosto pot. Dajejo pa samo en namig, da lahko z eno samo potezo zavlečete dano situacijo in se rešite gotovega padca, ki bi imel za vas, v kolikor bi ga po pričakovanju nekoga naredili, dolgotrajne posledice. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Ne dovolite si videti vašega uspeha, čeprav ste naredili vse po svojih najboljših zmožnostih in na trenutke presegli celo same sebe. Prav to občutje pa vas vleče v negotovost, kajti vedno ste vajeni narediti in dati okolici vse več in več. Pozabljate pa na vaše trenutno obdobje, ki na čustvenem področju ni ravno blesteče. Ko si boste to dovolili 'počistiti', boste zasijali in spet razumeli sebe. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Na vidiku je razreševanje družinskih in čustvenih situacij. V vse to se vpletate z vašim celotnim bitjem, kar zna vaša okolica s pridom izkoristiti, na trenutke celo zmanipulirati, da doseže svoje. Vendar se bo vse to razrešilo takrat, ko si boste vi sami v vaše življenje dovolili umestiti sebe. Z drugimi besedami povedano, vzemite se v roke ter poslušajte in sledite izključno temu, kar čutite. Nič vas naj ne prepriča drugače. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Moč vašega notranjega zavedanja vam nekako ne da miru. Po drugi strani pa je prav to tisto, kar vas delno ohromi in vam čustveno ne dopušča, da bi stopili korak naprej. Zavedanje o tem, da je vse postavljeno tako kot mora biti, je v tem obdobju vaša največja lekcija. Kajti prav zaupanje v slednje vam bo odprlo premnoga vrata in vi boste z lahkoto stopili skoznje. S tem boste sprožili uresničenje na želenem področju. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Stopamo v čustveno precej napet in za nekatere je tudi teden, katerega bi najraje preskočili. Zaradi vse te napetosti, bo preteklost še močneje trkala na vaša vrata. Kar pa bo splet osebnostnih števil 3, 5 in 9 samo še poglabljal. Število 3 vam tako dajalo priložnosti, s številom 5 boste lahko postavljali nove temelje in ustvarili nove korake za daljšo prihodnost. Vendar pozor, število 9 je tukaj tisto, ki določa in odloča ali boste stvar zaključili ali nadaljevali. Namig tukaj je, sledite sebi in svojemu čutenju. 


AFIRMACIJA TEDNA:

V meni se prebuja moč oznanjenja, kar mi omogoča, da se postavim zase in v brezpogojnem zaupanju, po načrtu Najvišjega, ustvarjam svoje uspešne korake. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo