Tedenski navdih angelov: Nahajamo se v mesecu razčiščevanja

Tedenski navdih angelov: Nahajamo se v mesecu razčiščevanja (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2019

16. teden bo kričal, saj nas bodo energije okolice pripeljale v na videz zadušljive situacije. Vendar, kot je bilo že večkrat rečeno, se nahajamo v aprilu, mesecu razčiščevanja. Torej, bomo morali tisto, kar čutimo, povezati z vidnim in vidno povezati s tistim, kar čutimo, da bomo lahko čim manj obremenjeni zajadrali skozi to obdobje. Vse se bo razrešilo, vendar je tokrat resnično prav to odvisno zgolj od našega zaupanja.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vaše misli vam nikakor ne dajo miru. Saj skoz in skoz razmišljate o situaciji, kako bi bilo, če bi bilo. Vodniki vam z zunanjimi dražljaji želijo dati vedeti, da s tem samo mečete sence na svoj lastni uspeh in si postavljate miselne ovire na poti, ki je že poprej ustvarjena za pozitivno razrešitev. Ko se boste sprostili in prepustili toku, boste zaznali, da je vse tako kot mora biti. Bodite nežni do sebe.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

S svojim razmišljanjem sami podirate svoje uspehe in postavljate ovire tam, kjer bi že davno moralo biti vse obsijano s soncem. Z določenim razmišljanjem se tako samo tlačite namesto, da bi se poglabljali v sebe in poiskali tisto točko, v kateri ste resnično dobri. Vedite, da imate znatno podporo od zgoraj in v trenutku, ko si boste dovolili biti drzni, se boste tudi osvobodili.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Nekaj od zgoraj vas varuje. Kajti, če bi bilo vse tako kot ste napeljali sami, bi bili že davno praznih rok. Pa vendar obstaja višja previdnost, ki vas nikoli ne pusti, da bi se zamajali v lastnih dejanjih. Nahajate se v trenutku, ki je narahlo obdan s preteklostjo in kar kriči po prihodnosti. Od vaše odločitve, kje boste obstali, je odvisno to, kaj boste prejeli v prihodnosti.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vaše na videz nenavadne ideje, kar kričijo po uresničitvi. Vendar se vi obremenjujete s tem, kako jih boste realizirali. Ker jih želite razumeti, še preden se uresničijo. S tem sami sebi namreč postavljate zelo velike ovire in preizkušnje v življenju in se nekoliko oddaljujete od tega, kar bi resnično želeli. Uresničitev vaših situacij ni odvisna od okolice, ključ za uresničitev imate samo vi. Od-ločite se torej.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com