Tedenski navdih angelov: Nahajamo se v obdobju tisočerih priložnosti

Tedenski navdih angelov: Nahajamo se v obdobju tisočerih priložnosti (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2018

Težko je strmeti v prihodnost, dokler vidiš strahove v sedanjosti. Čeprav je na prvi pogled videti, da se prav nič ne premakne, da že nekaj časa stvari stojijo na mestu, je vredno slediti toku življenja. Nahajamo se namreč v obdobju tisočerih priložnosti. Ki pa jih je treba najti pod negativno navlako težkih spominov.

TEDENSKI NAVDIH ANGELOV OD 03.12.2018 DO 09.12.2018


Težko je strmeti v prihodnost, dokler vidiš strahove v sedanjosti. Čeprav je na prvi pogled videti, da se prav nič ne premakne, da že nekaj časa stvari stojijo na mestu, je vredno slediti toku življenja. Nahajamo se namreč v obdobju tisočerih priložnosti. Ki pa jih je treba najti pod negativno navlako težkih spominov.


NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Neka situacija bo potrdila vaše razmišljanje iz preteklosti. Na čustvenem področju se boste tako osvobodili in doživeli novo rojstvo. Kar pa ne pomeni, da boste popolnoma odsekali s čustveno preteklostjo. Pomeni pa, da se boste z višjim varstvom lažje spopadali z viharji, ki prihajajo. Vendar pozor. Te viharje, si zaradi svojega razmišljanja, največkrat prikličete sami. Vredno bi se bilo ustaviti in dobro razmisliti o stvareh. Šele tako boste lahko naredili korak, ki vam bo na dolgi rok prinašal sadove.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

V kolikor bi razmišljali po vaše, bi se moralo dogajati na polno. Ta tišina vas namreč ubija. S kančkom strpnosti in potrpežljivosti, boste v zadnjih treh dneh tedna, še kako presenečeni. Namreč, vodniki za vas pripravljajo pristanišče blaginje. Tako boste spoznali, da konec koncev vi tisti, ki se lahko odločite in sprejmete blaginjo z odprtimi rokami in popolnoma brez strahu. Čustveno se nikar ne vpletajte v besedne boje, kajti še vedno ste v obdobju, ko bi lahko bili narobe razumljeni.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Svoboda, kateri ste priča zadnje obdobje, vas osrečuje vam bližnje pa spravlja v negotovost. Saj ne vedo natančno, kakšna bo vaša nadaljnja poteza. Vendar vse to kar se dogaja, je samo zaščita vaših vodnikov, da na vaši poti do razcveta, okolica ne bi kaj preveč vplivala. Pazite, da vaše reakcije ne bodo hitrejše od misli. Tokrat je namreč najpomembneje, da je vaša reakcija v skladu z vašimi mislimi. Nekdo, ki vam je čustveno blizu, bi vam v tem obdobju znal zmešati štrene, ker ne utegne več slediti vašim potezam. Ne ozirajte se in sledite svojim ciljem.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Ko bi se vi zavedali zaščite, ki jo premorete od zgoraj, bi bilo vaše življenje pravljica. Ne bi bilo več toliko nepotrebnih razlogov za in proti. Tistih razmišljanj kako bi bilo, če bi bilo. To so samo trenutki, ki vam tratijo vaš čas in vašo snovno energijo. Vodniki vam iz dneva v dan preko oseb pošiljajo signale, da se je vredno zbuditi. Od vas pa je tukaj odvisno, ali si boste dovolili prebuditi vašo notranjo moč in končno pričeli zaupati v svoje sposobnosti. Naposled vzeli življenje v svoje roke in se osvobodili. Vse možnosti imate. Odločitev pa je tukaj samo vaša.


Spiritualni medij Uroš Brumen

Še več pa tukaj: http://navdihangelov.com/index.php/objem-angela/

Priporočamo