Tedenski navdih angelov: Nebo nam bo v teh dneh postreglo s kar nekaj lekcijami

Tedenski navdih angelov: Nebo nam bo v teh dneh postreglo s kar nekaj lekcijami (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2019

Velika skrivnost našega uspeha je zaupanje v prehojeno pot. Tudi Nebo nam bo v teh dneh postreglo s kar nekaj lekcijami, s katerimi si bomo lahko, v kolikor bomo to le dopustili, obogatili življenje in napredovali po začrtani poti. Četudi bodo preizkušnje od nas terjale 'spremembo', jo je vredno storiti. Tokratne lekcije bodo v naših zgodbah rušile in ponovno sestavljale. Verjemite mi, nihče ni imun na to.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Neverjetna zaščita, ki vas objema že nekaj časa, se bo kar nadaljevala. Saj v prav v objemu te zaščite, lahko ustvarjate in se pripravite na neverjetne življenjske podvige. Zdaj ste tako rekoč pripravljeni na spremembe, ki vas čakajo. Vendar so te spremembe precej povezane z vašimi čustvi, kjer pa trenutno vre, saj ne veste, kako bi se odločili. Zatorej je vredno, da se situaciji samo prepustite in dovolite, da vaši vodniki opravijo svoje delo, vas zaščitijo in pripravijo na nov začetek.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Včasih stvari morda niso takšne, kot so videti in vaši vodniki vas že lep čas opogumljajo in pripravljajo na to, da se vendarle odločite za spremembo. Četudi je trenutno na področju čustev precej zatišja, je prav to v danem trenutku za vas, največja preizkušnja. Boste torej zaupali svojemu notranjemu vzgibu in dovolili, da vam vodniki pokažejo simbole vašega osebnega uspeha ali se boste, zaradi strahu zabubili v preteklosti? Vse je tako rekoč že pripravljeno, vodniki čakajo samo še na vašo odločitev.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Nekaj iz vaše preteklosti vam ne da miru in vam trati, za vas, zelo pomemben čas. Ko bi vsaj za trenutek pomislili in vsaj malo bolj zaupali v vaše višje vodstvo, bi stvari enostavno stekle. Določenih stvari, situacij in dejavnikov, ki se vam dogajajo, se enostavno ne da razumeti. Zato je vredno spustiti, prepustiti in preprosto dovoliti, da se zgodi namenjeno. Ko boste to spoznali, boste zagotovo prejeli še več od pričakovanega.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Preizkušnje, ki se vrstijo, od vas terjajo dobro mero iznajdljivosti in zaupanja. Včasih je vredno, da se stvari pogleda iz več zornih kotov, da potem vidite sliko, prav takšno kot v resnici je. Tokrat nekoliko preveč razmišljate o preteklih nastalih situacijah in to vas drži na mestu. Drži, da časa ne moremo zavrteti nazaj, ampak lahko le spustimo tisto nekaj iz preteklosti, kar nas bremeni. Storite prav to in v vaše življenje s soncem prihajajo nove priložnosti, ki se bodo vrstile in nadgrajevale ter vam šele čez čas pokazale svojo celovito podobo. Zato je vaša velika lekcija, preprosto to, da sprostite in zaupate.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Značke: Uroš Brumen

Priporočamo