Tedenski navdih angelov: Neverjetno bo in rezultati bodo vse prej kot nepričakovani

Tedenski navdih angelov: Neverjetno bo in rezultati bodo vse prej kot nepričakovani (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2019

V tem obdobju se bodo dobesedno slišali koraki, kajti stvari in situacije bomo razreševali korak za korakom. Po vrhu vsega pa bo na zelo veliki preizkušnji naše notranje zaupanje sebi, ki ga bomo podkrepili s tem, da bomo čas uporabili sebi v prid. Ta čas posvetili sebi in si dovolili, da nam Nebo pokaže namen. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Življenjska situacija, v kateri se trenutno nahajate, je vse prej kot briljantna. Znašli ste se na križišču med priložnostjo in realno sliko. Za  nadaljevanje vaše poti do nekoliko znanega cilja, bo lažje in pristnejše v trenutku, ko si boste dovolili prisluhniti sebi, izklopili svoj um ter se usrediščili v sebi lastni energiji. To, kar trenutno vidite, je kreacija vašega uma, kar vam povzroča nepotreben strah. Zato se prepustite  toku in si dovolite sprejeti ponujeno. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Končno se vam bodo razjasnile določene stvari v povezavi z vami. Neko nedavno odkritje, ki tudi lahko vpliva na vašo nadaljnjo pot, vam ne da miru. Spoznanje, ki sledi v povezavi s tem, vam bo odkrilo, da je bila vaša poteza pravilna. Nikakor pa ne boste zavrteti časa nazaj, da bi lahko nadoknadili to obdobje neizraznosti. Vodniki želijo, da se nehate toliko ozirati po vaši preteklosti, da si dovolite celo izstopiti iz nje in se počasi soočite z izzivi, ki se nanašajo na družino. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Priložnosti na vaši karierni poti in nenadno hitro razreševanje vašega čustvenega odnosa, vam bo dalo znova tisti občutek, da preprosto zmorete. Vendar previdno pri odločitvah, nikar ne hitite, ne bodite prehitri in ne dovolite, da vam čas izriše realno sliko. Šele zatem boste lahko nadaljevali in naredili korak, ki ga boste vredni. Previdno z besedami. Tokrat bi lahko bile razumljene drugače, kar pa pomeni, da lahko zgubite čas s tem, ko se želite dokazovati. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Ko boste dojeli, da je vse tako kot mora biti, prav, se vam bo pokazala priložnost. Kajti prav priložnosti, v vaši zgodbi ni malo. Težava je le v tem, da se mučite z navidezno realizacijo dogodkov, namesto da bi se prepustili in dopustili, da čas opravi svoje. Tako boste omogočili sami sebi, da prejmete nepričakovan vzgib, ki bo dobra popotnica za naprej. Ta vam bo razkril, na kak način je v vaše najvišje dobro, najbolj primerno, da opravite določeno nalogo. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

V spletu osebnostnih števil 9, 6 in 3 se bo zrcalila realna slika dane situacije. Zatorej je vredno, da v tem obdobju prisluhnemo sebi in se uravnamo po svojih starih načelih. Lahko se dogodi, da se bodo, zaradi celjenja dušnih namenov, stvari zaradi spleta števila 9, celile dlje časa. Vendar je tukaj število 6, ki bo poskrbelo za določene ovire na poti do cilja. Število 3 pa znatno nakazuje, da bo vredno slediti temu, kar že sedaj čutite. Kajti vse ostalo vam lahko željeni cilj samo časovno zamakne in povzroči preglavice. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Moja moč je moja resnica, moj odsev je moj trenutek in moje spoznanje je moj ključ do realizacije.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo