Tedenski navdih angelov: Nikakor se ne prepustite zmedi, ki prihaja

Tedenski navdih angelov: Nikakor se ne prepustite zmedi, ki prihaja (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2019

Zelo zabavno bo. Namreč vodniki bodo premešali karte in nam kreatorjem lastnih življenj, dopustili možnost odločitve. Nikakor se ne prepustite zmedi, ki prihaja. Namreč vse bo videti tako, kot da prav nič do sedaj niste naredili prav. Prihaja namreč zdravilen, rušilen cunami energij, ki bo vsem nam dal možnost znova začeti prav tam, kjer se je v preteklosti zataknilo.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Končno boste uslišani in tako tudi vstopili na zmagovalno pot vaših preteklih dejanj. Nikar ne prezrite tega, da imate v tem obdobju znatno podporo vodnikov in drugih bitij luči. Vendar je vse skupaj lahko za vas zelo velika preizkušnja, saj boste s strani vaše okolice prejeli nalogo, ki bi ji na kratko rekli naloga zaupanja vase in tega, koliko vi sami zaupate v svoje že storjene korake in tiste, ki jih boste še storili. Resnično ste na prelomnici in poti so odprte. Potrebno bo sprejeti le odločitev, kje začeti. Kar pa je odvisno zgolj in samo od vas.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Prav pretekla dejanja so lahko posledica tega, da trenutno čutite praznino. Ni vredno zgubljati časa in razmišljati o tem, da je bila bilo katera poteza iz vaše preteklosti napačna. Vse se zrcali v vaši poetičnosti. Torej, ker okolica ni razumela vaših besednih sestavljank, se je vse skupaj lahko zavleklo za nek čas. Vendar to ne pomeni, da zadeva ni rešljiva. To pomeni, da so vam vaši vodniki pred vaše obličje postavili najvišjo zaščito, zaradi katere boste lahko doživele pozitiven razplet na vseh področjih vašega življenja.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vaša trma, o tisti pozitivni trmi govorijo, ko vas tako radostno opazujejo, kako se spotikate ob lastna dejanja, kjer bi želeli, da so situacije in stvari postavljene točno tako kot vi domnevate, da je prav. Toda v vaši zgodbi so že večkrat potrdili – vodniki namreč – da je potrebno za pozitiven razplet počakati, zaupati, prepustiti, spustiti in se sprostiti. Tako močno podporo kot ste je v zadnjem obdobju za reševanje marsikatere situacije deležni prav vi, lahko višjem stvarstvu povrnete le z brezpogojnim zaupanjem in ne iskanjem dodatnih možnosti, ki bi bile za vas razumljivejše.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Prišel je trenutek, ko lahko v svojo zgodbo sprejmete spremembo, brez strahu, brez pričakovanj, brez načrtovanja nadaljnjih glamuroznih korakov. Enostavno prepustite se. Pustite torej, da stvari tečejo in da vam vaši vodniki, v vašo zgodbo končno lahko pripeljejo možnost razrešitve nekaterih situacij. Ni namreč vse tako črtno kot je na čustvenem področju videti sedaj, v tem trenutku. Vendar ste tukaj kreator tistih temnih misli, ki se obračajo k vam kot največja preizkušnja, zato da bi bili v življenju končno ljubljeni in razumljeni. Bogastvo je v majhnih rečeh.


Spiritualni medij Uroš Brumen