Tedenski navdih angelov: Podkrepljeni bomo s strani vodnikov na naših življenjskih poteh

Tedenski navdih angelov: Podkrepljeni bomo s strani vodnikov na naših življenjskih poteh (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2019

Trdno bomo zasidrani v svojih namerah, zaradi česar bomo tudi znatno podkrepljeni iz strani vodnikov na naših življenjskih poteh. Vsekakor pa se bodo razjasnile tudi premnoge meglice medsebojnih odnosih in pokazale mnoge priložnosti na poti lastnega obilja. Vsekakor bomo kreativni in na dolgi rok tudi uspešni.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

No torej. Čas je za slavje. Že do nedavnega ste imeli vse poti zaprte in se na vse pretege trudili, da ste ustvarili vsaj kanček pozitivnega vzdušja. Vodniki vam želijo namigniti, da je zdaj pravi čas reči DA življenju, si dovoliti opaziti nove smernice in morebiti dopustiti, da nekdo povsem na rahlo potrka na vaše srce. Zavedanje, da so poti odprte, vam bo dalo novega zagona, omogočilo izraziti nove ideje, s pomočjo katerih boste zasijali in uresničili mnogim nedosegljivo.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Z zaupanjem v dobro, bodo tudi vaše situacije postale rešljive. Dobro je vedeti, da se prav vse reši v danem trenutku tako kot se mora in tako kot je za vas v najvišje dobro. Ko se boste tega zavedali in sprostili premnoga prepričanja, boste uvideli, da že poznate rešitev. Včasih se določenih stvari ni potrebno lotevati na glamurozni način, ampak je potrebno prepustiti, da stečejo in se umestijo v vaši zgodbi življenja. Prijateljski ali čustveni odnosi bodo na zelo veliki preizkušnji. A vendar ne dramatizirajte, saj boste tako brez energije samo vi.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Nekoliko ste nesigurni na področju vaše blaginje. Pa vendar je vse skrito, zavito v tančico skrivnosti. Pravijo, da se za vsakim oblakom skriva sonce kot se za vašimi situacijami, z razkritjem skriva resnica. V tem obdobju ste namreč vajeni spotikanja, vendar je to samo prehodnega značaja kot preizkušnja, da dokažete, da zmorete več. Neka novica vas utegne pozitivno presenetiti in nasmeh na vašem obrazu nikakor ne bi bil odveč. Zaupajte lastni intuiciji in modrost vam bo pokazala pravo sliko situacije.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Ne rinite z glavo skozi zid, za uresničitev željene situacije. Vodniki vam že dalj časa simbolično nakazujejo, da se je vredno ustaviti, počakati in prisluhniti. Tako boste namreč prejeli premnoge odgovore za razrešitev prej kot pa z nestrpnostjo. Zavedajte se, da premorete moč lastne kreacije in ta bo v prihajajočih dneh prišla še kako do izraza. Kreirali boste tisto, o čemer boste razmišljali. Torej se postavite v vlogo opazovalca, opazujte in šele za tem naredite naslednji korak. Vredno bo, čeprav trenutno vaš pogled ni povsem jasen.


Spiritualni medij Uroš Brumen

Več pa tukaj: www.navdihangelov.com

Priporočamo