Tedenski navdih angelov: Potek dogodkov se odvija vam v prid

Tedenski navdih angelov: Potek dogodkov se odvija vam v prid (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2019

Podpora Neba bo v tem obdobju neverjetna, zato je tudi čas, da iz svoje notranjosti potegnemo vse ideje in jih pričnemo uresničevati. Namreč, vse kar bomo v tem obdobju naredili zase, za svoj napredek in ne nazadnje za svoj obstoj, bo na dolgi rok resnično obrodilo sadove. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Toliko ste zaverovani v dogajanje iz vaše lastne preteklosti, pa četudi je bilo negativno, da si enostavno ne dovolite videti, da vam Nebo pripravlja premnoga presenečenja. Prav zaradi tega objema varnosti, se boste lahko končno postavili zase in pričeli uresničevati tisto nekaj, o čemer že dolgo razmišljate. Čas je, da končno uporabite svoje sposobnosti miselne preobrazbe in se postavite zase.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Potek dogodkov se odvija vam v prid. Zato nikar ne zanemarite vaše lastne sposobnosti, biti preudaren. V trenutku, ko boste prenehali iskati razloge, se bodo tudi vam določene smernice ponovno sprostile in vam pokazale pot do uresničenja. Le to pa bo na svoji moči pridobilo takrat, ko boste toliko energije, ki jo polagate drugim, vložili tudi vase. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Po precej viharnem obdobju, boste temu lahko končno dodali piko na i in se osredotočili nase ter svojo zgodbo. To bo v prihodnjih dneh, ko boste prešli čez dve veliki prelomnici tega obdobja, še kako pomembno in koristno. Nikar se ne pustite voditi, ampak sledite temu, kar vam govori vaša notranjost. Tako boste najlažje naredili korake, ki bodo okolico osupnili, vas pa postavili na mesto lastne izraznosti. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Nekatere situacije se bodo dokončno postavile na mesto in njihova energijska razrešitev vam bo v vašo zgodbo prinesla nove smernice. Izkoristite jih zase in pričnite uresničevati tisto nekaj, kar že dolgo zori v vas. Obdobje, v katerega vstopate, je namreč obdobje, ko vam lahko uspe vse, če se boste situacije lotili iz sebe ne pa z egom. Pazite, da vas mnenja okolice na spotaknejo tik pred ciljem. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Določenih idej in situacij se bomo lotevali z neverjetno natančnostjo in bili pri tem tudi uspešni, če ne bomo v vso to delovanje vključevali tudi svojega ega. Ego v tem obdobju je lahko tudi samo posledica nekega določenega strahu iz naše preteklosti, da nečesa ne zmoremo, oziroma da nismo dovolj vredni. Skrivnosten preplet osebnih števil 7, 2 in 4 bo neverjetno zaokroževal vso dogajanje in nam nudil zaščito pred tem, da bi naredili kakšen nepremišljen korak. Število 7 nam bo tako pomagalo magično razreševati na videz nerešljive situacije. Tako bodo tudi osebe s tem številom lahko tudi ponovno zacvetele. Število 4 nam bo prineslo preudarnost in tehten razmislek, o tem kam želimo iti. Prav tako bodo tudi osebe s tem številom postavljene na preizkušnjo zaupanja vase in v svoj življenjski potencial. Število 2 pa bo neverjetno usklajevalo energijo teh dveh števil in jo zaokroževalo v življenjski krog delovanja. Da pa je v tem obdobju vse skupaj zelo podprto še iz strani Neba, pa priča skrito število 11, ki dopušča življenjske preizkušnje, karmične padce, ne dopušča pa  popravnih izpitov in nepremišljenih potez, ki bi nam na dolgi rok lahko škodovale. 

AFIRMACIJA TEDNA:

Vse v tem trenutku je postavljeno tako kot mora biti. Zato tudi brezpogojno tudi zaupam v božjo previdnost in sledim temu, kar mi je namenjeno. 

Spiritualni medij Uroš Adrian Brumen pa že konec tega meseca za vas pripravlja izjemen motivacijski seminar z naslovom Moje dušno partnerstvo in božanska spolnost, kjer nikakor ne smete manjkati, več pa izveste tukaj.