Tedenski navdih angelov: Pred nami je obdobje izjemnega zrcaljenja

Tedenski navdih angelov: Pred nami je obdobje izjemnega zrcaljenja (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2019

Velika skrivnost 18. tedna je v tem, da se bodo situacije pričele odvijati in nam prinesle premnoge sadove naših preteklih dejanj. Pred nami je tako torej obdobje izjemnega zrcaljenja, kar razodeva tudi to, da bodo v tem obdobju še posebej naše misli kreirale tisto, kar moramo doživeti, da se osvobodimo ali pa še bolj zapletemo. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Pozitivna razrešitev nekaterih čustvenih situacij iz vaše preteklosti, da vam bo dalo vnovični zagon in zaupanje, da ste enostavno sposobni povsem samostojno začrtano situacijo pripeljati k srečnemu koncu. Prav to zavedanje, da se čustvene situacije iz preteklosti rešujejo, vam bo dalo vedeti, da ste nedvomno na pravi poti in da se z lahkoto soočate s 'sencami' okolice. Vaš pogled naj bo tokrat resnično usmerjen samo proti cilju.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Na zunaj ste precej usmerjeni proti svojemu cilju in z lahkoto sledite začrtanim potem. Vendar vam nekatere situacije, ki se dotikajo vaše družine, zlepa ne dajo miru. V kolikor se boste obremenjevali s situacijami, ki niso del vaše odgovornosti, vam bodo vodniki postavili lekcijo. Ta bo odraz tega, kar počnete sami sebi. Zato previdno. Uskladite svojo miselno plat, s tem, kar želite resnično doseči. Naj vas viharji okolice nikar ne zmedejo.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Nekje v zakulisju se nastala situacija že obrača v vaš prid. Vendar vas imajo vodniki tukaj na zelo veliki preizkušnji. Okoliščine namreč niso takšne, kot so videti. So zelo bolj zakoreninjene in usmerjene tako, da se bodo v bližnji prihodnosti vse nastale situacije, katerih se sedaj tako z dvomom dotikate, rešile vaše dobro. Zato samo zaupajte, prepustite in dovolite, da se zgodi.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Zdi se, kot da bi v zadnjem obdobju živeli vzporednico vaše zgodbe, ne pa bili del nje. To se odraža predvsem v vaši plahosti, kar zadeva sprejemanja hitrih in drznih odločitev. Čeprav imate vse do potankosti izrisano in kar je najpomembnejše, podprto iz strani vaših vodnikov, se vi še kar opirate na nedokončane delčke vaše preteklosti. Spustite jo in zadihajte.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com