Tedenski navdih angelov: Prepustite se toku dogodkov

Tedenski navdih angelov: Prepustite se toku dogodkov (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2019

Naše zgodbe so vse prej kot simfonija. To pa zato, ker se jih neprestano trudimo razumeti. Ko si bomo dovolili v središče svoje zgodbe postaviti sebe, bomo preprosto doumeli, zakaj smo v tem trenutku prav na tej točki.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vse, kar se vam bo dogodilo, bodisi v kakršni koli obliki, vedite, da je situacija vodena iz strani najvišjega in da tukaj angeli že odpirajo nova vrata vaše osebne kreacije, kjer se bo izkazalo, da so bile vse vaše poteze iz preteklosti, pravilne. Zatorej je vaša največja naloga, v prihajajočem obdobju, da se prepustite toku.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Vsak korak, ki ga naredite po svoji volji, je pravi. Vsak tisti korak, ki bi ga želeli narediti zaradi dokazovanja drugim, vas bo lahko pripeljal tudi do križišča z novimi lekcijami. Zelo je pomembno, da se jih lotite preudarno, da razmislite o njih in da ne silite brezglavo v situacije, za katere se je že v preteklosti izkazalo, da so nerešljive.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Soočate se s preteklostjo in prav je tako. Vendar se zavedajte tega, da v trenutku, ko boste zaupali sebi, boste vsako za vas neprijetno situacijo, lahko rešili kot si želite. Vse besede bi lahko bile odveč, čas je torej, da prepustite in preprosto dovolite, da se zgodi vam namenjeno.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Upate na boljše čase. V resnici pa si ne dovolite videti, da so ti časi za vas postavljeni že prav zdaj. Potrebno bo le sprejeti odločitev. In iz vaše odločitve izvleči namero vašega uspeha. Vso znanje in orodje za uresničitev, vam je namreč poločeno na dušo. Zato le zberite pogum in zapustite preteklost.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com