Tedenski navdih angelov: Preteklost bo te dni še intenzivneje trkala na naša vrata

Tedenski navdih angelov:  Preteklost bo te dni še intenzivneje trkala na naša vrata (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2019

Obdobje, v katerega vstopamo, bo na videz videti precej nedolžno in preprosto. A za tem se skrivajo premnoge naloge in preizkušnje, ki bi jih bilo vredno resnično opraviti in tako zasijati v svoji pristni podobi. Preteklost bo te dni še intenzivneje trkala na naša vrata. Ampak, tokrat ta vrata moramo odpreti, saj nam prinaša rešitev situacije, ki smo jo že zdavnaj postavili na stran.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vsa prizadevanja in ves trud iz vaše preteklosti, bo dokončno nagrajena. Ne ni še čas, da zmagoslavno dvignete kozarce, vendar je to čas, ko bi se bilo potrebno zavedati vaše resnične vrednosti. Iskreno, ta nikakor ni zanemarljiva. Bo pa obdobje od vas počasi terjalo zaupanje v pozitiven razplet in preizkušalo vaše zaupanje vase. Kar se bo kazalo tudi na tem, da boste v določenih odnosih postavili nova pravila ali pa celo naredili piko na i.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Zdi se, kot da določeni situaciji ne zmorete priti do dna. Vendar vodniki tukaj zelo dobro vedo, kje boste odkrili svoj lasten motiv za uspeh in napredovanje. Veliko načrtujete in postavljate določene stvari v vaši zgodbi na svoje mesto. Ko bi pa morali situacijo spustiti in svobodno poleteti v višave, ker si to zaslužite, se pa ponujenega nekako ustrašite. Nikar se ne bojte tega, kar šele prihaja, kajti prav to vam bo pokazalo nova obzorja prav tam, kjer ste se zavestno odločili, da ne bo sprememb.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Preprosto čutite, da vas nekaj vodi in povsem prav je tako. Saj ste obdani z nemalo energijskimi bitji, ki vas tako ali drugače opominjajo, da je v življenju včasih vredno spustiti, sprostiti in nadaljevati tam, kjer ste poprej končali. Ne bodite presenečeni, če kdo iz vaše preteklosti ponovno vstopi v vašo zgodbo. To je namreč zato, da boste preko tega odnosa še lažje izrazili sebe in ugotovili, da zaupanje, ki ste ga nekje v sebi skrbno hranili, ni bilo zaman.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Četudi ne zmorete razumeti, da bi se kar naenkrat lahko stvari spreobrnile, vam vodniki pripravljajo presenečenje, kateremu se ne bo tako zlahka izogniti. Pomislite, na katerem področju si želite stvari spremeniti. Kajti prav na tistem področju vas čakajo nekakšne preizkušnje, ampak to zato, da vam vodniki pokažejo, da vse kar ste do sedaj storili, vse o čemer ste sanjali, v kar zaupali in upali, ni bilo zaman. Torej, pomembno je, da nehate razmišljati o tem, kje vas čaka prepreka, ampak o tem, kje vas čaka nova priložnost.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo