Tedenski navdih angelov: Previdno v odnosih, čakajo nas osebne preizkušnje

Tedenski navdih angelov: Previdno v odnosih, čakajo nas osebne preizkušnje (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2019

Podpora, ki jo bodo v teh dneh izrazili vodniki, bo resnično neverjetna. Na eni strani lahko tudi neprijetna za tiste, ki imate svoje misli postavljene v preteklosti. Za tiste, ki pa si želite razcvet in nove dogodivščine, pa bodo te dni kot nalašč za to, da preprosto rečete DA svojemu življenju. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

V kolikor boste zbrali pogum in tisto o čemer razmišljate, združili s tistim kar znate, boste prejeli neverjetno moč lastne izraznosti. Čas je namreč, da enkrat za vselej dovolite pustiti prav vse niti vaše preteklosti tam kamor sodijo in pričnete izražati tisto, kar dejansko ste. Z zavedanjem sebe boste preko odzivov okolice dojeli, da je končno natopil čas, da zasijete. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Zavedanje o tem, da trenutno niste na točki, na kateri bi se razreševalo vse prav zlahka, vam jemlje moč in energijo. Vse, kar se vam dogaja, vam je tuje in nerazumljivo. Ampak to zgolj zato, ker je pred vami velika preizkušnja, s pomočjo katere vas bodo vodniki uskladili z vašim vodstvom in vas lažje postavili na točko zavedanja. Ko si boste dovolili občutiti prav to, boste sprostili pretok tistega, kar je namenjeno. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Spoznanje, da ste premagali marsikatero oviro na poti do tega trenutka, vam bo vlilo notranje moči in dopustilo, da zadihate. Vstopate namreč v obdobje, ko prav nič ne boste prepuščali naključju. Vendar tukaj pozor, da ne boste vklapljali svojega ega. Saj vas prav to početje, lahko pahne v vašo neželeno preteklost. Vaš razmislek, naj potrdi vašo reakcijo. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vodniki vas že dolgo opozarjajo na to, da prihaja sprememba. Postavljajo vam namreč priložnost za priložnostjo. Trenutno je namreč je namreč idealno obdobje za vaš osebni razcvet. Vendar ste sami ujeti v razmišljanja o tem, kako bi moralo biti, da kar pozabite na dejstvo, da je vse pripravljeno in da ste vodeni. Vi se morate zgolj odločiti in zagnati pretok pozitivnih vibracij. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Znatno podporo, s pomočjo katere bomo lahko ustvarjali vratolomne prelomnice, pa nam bodo v trikotniku postavljale energije števil 9, 7 in 3. V tem vrstnem redu so postavljene namenoma, kajti naprej bomo zaključevali, nato kreirali in si dovolili snovati nove ideje. Previdno v odnosih, tukaj utegne, zaradi postavitve energijskih valovanj, marsikje začasno tudi počiti. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Z zavedanjem sebe, uresničujem tisto, kar mi je namenjeno po pripovedi Najvišjega. Tako je tudi moja misel moj edinstven ključ do uresničenja. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo