Tedenski navdih angelov: Razmislite o tem, ali s tem početjem kaznujete sebe

Tedenski navdih angelov: Razmislite o tem, ali s tem početjem kaznujete sebe (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2019

Prihaja obdobje, ki bi ga mnogi najraje pozabili še preden se je sploh začelo. Na zelo veliki preizkušnji bodo namreč osebnosti in premnoge maske na vseh področjih, bodo popadale. Zaradi slednjega, previdno v čustvenih odnosih. Ne zaključujte še, vendar nakažite, v katero smer želite iti. Dovolite, da vam energijski krog pokaže svojo moč osebne zaščite ter vas popelje po poti, ki vam je namenjena. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Zaradi vaše notranje naravnanosti, se dokaj spretno vrtite v začaranem krogu. Čeprav veste, da so vse vaše poti, namere, zasluge in dejanja postavljene na točko, iz katere bi že davno lahko pričeli izražati sebe, se vi zaradi strahu oklepate nečesa, kar je že davno obsojeno na neuspeh. V zavedanju sebe bi bilo vredno sprejeti dana dejstva, se odločiti in si končno brez kakršne koli ovire dovoliti iti naprej. Ta moč se skriva v vas, le uporabite jo. 

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Na razpotju premnogih dejanj, boste spoznali, da ni vse tako kot je videti. Premagali ste premnoge spotike, ki so vam jih zaradi njihovih šibkosti, postavljali drugi. Čustveno ste razvrednoteni, spet zaradi okolice in ne zaradi vas. Zato bi bilo tokrat vredno postaviti mejo in razmisliti o tem, kaj je v vašem življenju resnično vredno. Mnogokaj v vaši okolici vas bo prepričevalo, da tega ne storite, a vi sledite le sebi. 

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Hrepenenje po bližini, a tukaj Vodniki nimajo v mislih partnerstva, vam bo pokazalo vašo resnično vrednost. Nahajate se namreč na razpotju med preteklostjo in sedanjim trenutkom. Prepričani ste, da imate vse pod nadzorom, ter da vas prav nič ne more več presenetiti. A tisto pravo presenečenje tam, kjer ste že mislili, da ste povsem zaprli vrata, šele sledi. Ne bodite presenečeni, ko vam bo Nebo dalo svoj poklon. 

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Zaradi spleta okoliščin, se notranje borite proti sebi. Čeprav veste, ste na pravi poti, vam nekaj znotraj vas ne da miru. Tisto nekaj je vaše zakoreninjeno prepričanje, da nečesa ne morete imeti. Razmislite o tem, ali s tem početje nevede kaznujete sebe. Ko boste to dejstvo sprejeli, dojeli in ga spustili, vam Nebo v obliki presenečenja pripravlja lekcijo, ki jo bo vredno izpeljati. 

PREIZKUŠNJA TEDNA:

Zaupanje bo na najvišji točki zavedanja do sedaj. Kar vam prinaša tudi preizkušnjo glede vaše izraznosti v trenutkih hitrih ter drznih odločitev. Še posebej v tistih trenutkih, kjer boste za svoj napredek morali izrazit sebe. Pazite, da vas okolica preveč ne zmede. Tukaj bo namreč na preizkušnji, zaradi kombinacije števil osebnostne energije 4, 1 in 8, vaše lastno videnje, pod zelo velikim vprašajem, v kolikor ne boste upoštevali zlatega pravila ' bodi kar si'. Število 1 vas bo namreč lahko spretno zapeljalo v pretvarjanje. Število 8 vam bo kazalo rešitve. Ter število 4 od vas zahtevalo, da se končno postavite zase. 

AFIRMACIJA TEDNA:

Sem unikaten dragulj, ki sije in čaka na priložnost, da se povsem izrazi. Zdaj, v tem trenutku, vedno in povsod, je moje zavedanje sebe na točki moje izraznosti v sozvočju z Nebom.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo