Tedenski navdih angelov: Slediti temu, kar čutimo, nas popelje na varne poti

Tedenski navdih angelov: Slediti temu, kar čutimo, nas popelje na varne poti (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2019

Razplet in na drugi strani zapleti vsega dogajanja, na bo počasi a zagotovo pripravljal zato, da začnemo brezpogojno zaupati v dogajanja v naših zgodbah. Zavedanje, da je vredno slediti temu, kar čutimo, nas dejansko popelje na varne poti. Te poti pa vodijo do novih spoznanj. Odprimo se torej zanje.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Na prelomnici bo predvsem na preizkušnji vaše čustveno stanje. Vredno bi se bilo zavedati, ali ste z nekom v odnosu zaradi čutenja, ali zaradi služenja. Ko si boste dovolili občutiti in uvideti to razliko, boste spoznali, kje v vaši zgodbi je pravzaprav prepreka, da se vse odvija tako zelo počasi.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Hitro odvijanje vaših dogodkov vas nemalokrat pusti nemočne, saj želite stvari razumeti z umom namesto, da bi se usrediščili v svoji središčni točki, kar pomeni biti sam sebi dovolj in zadosten. Ko boste dali sebi priložnost, katere razrešitev vas bo osrečevala, se vam bo odprlo novo obzorje vaše zgodbe.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Četudi se vam dozdeva, da je vse potihnilo, vam bo odkritje neke skrivnosti v povezavi z vašim čustvenim stanjem, razkrilo tudi to, da se vse dogaja z namenom, da Nebo kreira in ustvarja za vas situacije v sozvočju brezpogojne brezmejnosti. Na vas je torej samo to, brezpogojno zaupate in sprejmete poklonjeno.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vredno bi bilo, da nehate svoje misli prekladati iz svetle na temno plat vašega razmišljanja in sestavljanja razno raznih scenarijev. Vaše Vodstvo vas že lep čas pripravlja na to, da si dovolite v vsa dejanja in razvijanja situacij brezpogojno zaupati. Vse kar je, se namreč dogaja prav v tem trenutku v vaše najvišje dobro.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com