Tedenski navdih angelov: Smo v obdobju velikega uresničevanja

Tedenski navdih angelov: Smo v obdobju velikega uresničevanja (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2019

Stopali bomo po poteh, ki so nam namenjena in postavljali temelje za naše nove kreacije. Kar je vsekakor pomembno, saj smo v obdobju velikega uresničevanja tistega, kar smo v preteklosti že skoraj da pripeljali do konca, pa nam je spodletelo tik pred ciljem. Nenazadnje pa bo na naša vrata trkala naša čustvena preteklost, kar lahko za hip nekoliko zaustavi pretok dogodkov in poskrbi za premnoga spoznanja na trenutke tudi veliko smeha.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Notranje zadovoljstvo, ki vas spremlja že nekaj dni, se v bo v prihajajočem obdobju razcvetelo in vas popeljalo po poteh premnogih skrivnosti, za katere ste si v preteklosti samo želeli, da bi jih odkrili. Ker je to trenutno v vaše najvišje dobro, vas bodo vaši vodniki vodili po poteh določenih spoznanj, zato da boste v prihodnje lažje uresničevali svoj višji jaz. Tisto, kar je vredno sedaj narediti, je to, da preprosto zaupate in dovolite, da se zgodi. Četudi še zdaj situacija ni povsem jasna, boste na koncu zelo presenečeni.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Vaša kreacija oziroma ustvarjalnost na nivoju duše, ne pozna miru. Zatorej je vredno, da se prav vaša vnema po ustvarjanju nadaljuje v tisto smer, za katero že dlje časa veste, da je prava. Ta smer je povezana tudi z velikimi spremembami, za katere je vredno, da jih sprejmete z veliko žlico in da si preprosto dovolite zadihati. Tako bo tudi vaša velika naloga to, da si dovolite občutiti bližnjega, ali pa dopustite, da nekdo tudi vstopi v vaše življenje. Tukaj bo še precej zanimivo, kajti nekdo iz vaše preteklosti, si že utira pot do vas.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Že ste zadihali svojo svobodo, pa vam je neka dana situacija ali prihod nekoga, nekoliko zmešala štrene. Tukaj je predvsem pomembno, da zaupate v svoja pristna čustva in da se tudi ravnate po svoji intuiciji. Določena situacija vas je utegnila nekoliko zmesti. A se bo izkazalo, da vaš strah izvira nekje v vaši preteklosti. To pa nima prav nič opraviti s sedanjo situacijo. Na vas je, da si dovolite prisluhniti in da preprosto spustite in dovolite, da stvari stečejo tako kot je v vaše najvišje dobro.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vaše obdobje pa najbolje opisuje en sam stavek: 'sledite začrtanim ciljem in najmanj tisočkrat ponovite prav to.'. Vaše bližnje bo osupnila vaša drznost, kajti v tem obdobju je resnično pomembno, da sledite svojim ciljem in verjamete vanje. Tako jih boste tudi najlažje uresničili. Kajti vse tisto, kar ste v preteklosti poskušali, pa vam je spodletelo tik pred zdajci, je vredno da prav v tem obdobju poskusite znova. Vodniki pravijo, da je vaša pot tokrat obsijana z belo svetlobo in posuta z zlatimi cekini. Bodite torej drzni in izkoristite to.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com