Tedenski navdih angelov: Spustite, pustite in dovolite, da se preprosto zgodi

Tedenski navdih angelov: Spustite, pustite in dovolite, da se preprosto zgodi (foto: Profimedia) Profimedia
8. 7. 2019

Počasi in previdno bomo vstopali v obdobje, kjer bomo na trenutke imeli občutek, kot da smo ujeti v preteklosti s hrepenenjem po sedanjem trenutku. Čeprav se lahko dogodi precej zmede, bomo tisti, ki verjamemo vase, tudi lahko zasijali v svoji pristni podobi, se dvignili in pričeli uresničevati tisto nekaj, kar ima korenine daleč v preteklosti. 28. teden so Angeli poimenovali kot teden: OSEBNOST V OBJEMU LASTNE VREDNOSTI.

 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vaše ponotranjeno hrepenenje, da bi se končno začelo nekaj odvijati v vašo smer, se bo korak za korakom pričelo realizirati. Tukaj vodniki namigujejo tudi na to, da boste skozi čas svojega zorenja, srečevali tudi ljudi iz vaše preteklosti. Ti ljudje so postavljeni tukaj, da uravnajo vaš dušni dolg. Zato jim dovolite, da v vaši zgodbi opravijo svojo nalogo, kar bo pomenilo, da boste s strani Najvišjega prejeli ključ za naprej. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Vse o čemer razmišljate, kar bi po vašem mnenju že moralo biti postavljeno, pa ni, se bo v teh dneh vendarle začelo postavljati. Ena najtežjih nalog, ki jih imate v tem obdobju je ta, da se prepustite valovanju sveta in da enostavno spustite vašo osebno zavoro glede razmišljanja, kaj in kako bi moralo biti. Ozrite se vase, si iskreno nekaj zaželite in spoznali boste, da ko sprostite lastno energijo, so stvari lahko še lepše. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Trenutno stojite na križišču in čakate, da v vašo sredo vstopi nekdo, ki bi potrdil, da razmišljate prav. A vaše domneve so tokrat žal le vaša osebna ovira do lastne sreče. Dejstvo je, da ste mojster predvidevanj in lastnih vizij, vendar tokrat vodniki od vas pričakujejo, da preprosto spustite vajeti, si dovolite zadihati in tako tudi dovolite, da se zgodi tisto nekaj, kar si želite. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Včasih je zelo dobro, če se človek ustavi, ampak resnično ustavi. Toliko imate predvidevanj, različnih idej, osebnih prepričanj, da enostavno ne veste več, v katero smer bi sploh želeli iti. Ko se boste ustavili in si dopustili pogledati na situacije z več zornih plati, pomnožili dejstva, boste spoznali, da ste za razrešitev dane situacije storili že prav vse. Zato spustite, pustite in dovolite, da se preprosto zgodi. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

V tem tednu bodo energije poplesavale med osebami z energijskim številom 5 in 8. Tukaj je postavljena samo ena pot, ki vodi do rešitve dane situacije in se imenuje OSEBNOST V OBJEMU LASTNE VREDNOSTI. Na zelo veliki preizkušnji bo torej odnos, ki ga gojimo do sebe.


AFIRMACIJA TEDNA:

Sem odsev preteklosti, ki sije v sedanjosti, da zori v prihodnosti, ki premore moč navdiha prav zdaj, v tem trenutku.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri