Tedenski navdih angelov: Uživajte v tišini in v zastavljanju novih ciljev

Tedenski navdih angelov: Uživajte v tišini in v zastavljanju novih ciljev (foto: Profimedia) Profimedia
24. 6. 2019

Napetost, ki jo prinaša ujetost v lastne misli, bo počasi popuščala in tako bomo po pripovedi Neba lažje stopili po poti uresničevanja ciljev. Naše razmišljanje in videnje dane situacije bo glavnega pomena za naše drzne kreacije in napredek.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vodniki so mnenja, da je čas, v katerem je vredno, da preprosto dojamete vaš višji namen. Da se nehate obremenjevati s preteklosti, ter da si končno dovolite narediti nove korake v vašem življenju. Tako bodo tudi vsi vaši zastavljeni cilji postali vam bolj dosegljivi in uresničljivi. V celoten pretok je tako vredno, da postavite sebe in pričnete uresničevati nekaj, o čemer že dolgo razmišljate.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Uživajte v tišini in v zastavljanju novih ciljev. Vendar bi se bilo pred tem vredno soočiti s tem, kar dejansko čutite od znotraj. To čutenje vam uprizarja občutek odgovornosti. Da pa vam, zaradi vaše preciznosti onemogoča, da bi stopili korak naprej. Vedite, da imate od zgoraj znatno podporo vaših vodnikov in da je prav zaradi tega vaša volja ali želja doseči cilj, ta ki lahko vse skupaj podpre.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vse je postavljeno, vendar vam določeni dogodki iz vaše čustvene preteklosti, ne dopustijo, da bi se povsem prepustili toku. Vedite, da vse izraženo in pripravljeno v vaše najvišje dobro. Zato svojo energijo raje usmerite v dosego željenega cilja brez pričakovanja, da bi to lahko storil nekdo drug. Vendar vi storite tisto, kar bo nekomu drugemu dalo vedeti, da je pomemben za vas.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Včasih ni dobro ne izbirati in čakati, da se izbrano zgodi. Vredno je, da k svojemu izbranemu cilju dodate še svojo noto. Ta je venomer posebna, tako kot ste vi. In prav zaradi te note, se lahko povsem izrazite. Vaša izraznost pa bo v tem pretoku dogodkov še pomembnejša kot je trenutno videti, saj vam bo prinesla premnoge potrditve, da ste na pravi poti. Le nadaljujte.


AFIRMACIJA TEDNA:

V meni je moč uresničenja, moje misli so podpora božanskemu načrtu in moje zaupanje v najvišje dobro, je moj ključ do cilja.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo