Tedenski navdih angelov: V vašo zgodbo prihaja sprava in postavljanje novih temeljev

Tedenski navdih angelov: V vašo zgodbo prihaja sprava in postavljanje novih temeljev (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2019

Pozdrav preteklosti, bi z lahkoto rekli obdobju, ki je pred nami. Saj bodo določene situacije in koraki pripeljali do tega, da so bile naše poteze iz preteklosti vredne in stabilne. Kar pa pomeni, da bodo v naših zgodbah zasijali lahko tudi uresničeni načrti, v katere smo nedolgo nazaj vlagali precej energije, pa vendar takrat še ni bil pravi čas za uresničitev.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vse, kar boste v tem obdobju dokončali, vedite da je to vaš trud in vložena energija iz vaše preteklosti. Prav to bo namreč tisto, ki bo govorilo o vaši dostojnosti in včasih preveliki natančnosti, ki vas lahko tudi v tem obdobju stane kar nekaj dobre energije. Pomembno pa je in tako naj tudi v vašem zavedanju tudi ostane, da imate izredno podporo Neba ter da ste na pravi poti.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

V vašo zgodbo prihaja sprava in postavljanje novih temeljev, kjer bodite predvsem previdni v odnosih in v komunikaciji z drugimi. Za mnoge boste s svojimi presvetljenimi idejami, lahko namreč delovali tudi kot nezemljan. Ampak le tako boste lahko zaščitili sebe in tisto po čemer zares hrepenite. Uresničevalo se bo tisto, kar ni vidno ali možno občutiti. Verjemite v svoje vodstvo.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Ustvarjali boste vaše nove poti in uresničevali tisto, za kar ste že dolgo prepričani, da vam mora uspeti. Tokrat bo imelo veliko težo čustvo, ki se ga na eni strani tako radi oklepate, na drugi strani vas pa prav to čustvo omejuje pri vaši širjavi. Vse česar se boste lotili, ima začetek nekje v preteklosti in tako boste počasi začeli spoznavati, da je preprosto uresničljivo vse. Le toku se morate prepustiti.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Nekako vam je neverjetno dojeti, da je vse na svojem mestu medtem, ko vi neprestano vlečete niti in se trudite, da bi razumeli dogajanje. Nebo vam sporoča, da je uresničenje zelo blizu, vendar je razvoj tega odvisen od vašega zaupanja v korake, ki ste jih naredili poprej. Sprostite se torej in sledite raznim simbolom na vaši poti. Nebo vam namreč pripravlja veliko presenečenje in je na vaši strani.


AFIRMACIJA TEDNA:

Sem Sel Ljubezni, ki lahko z zaupanjem uresniči vse, kar mu je dano po pripovedi Neba tako, da se zgodi v moje najvišje dobro in dobro vse vpletenih.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com