Tedenski navdih angelov: Vratolomne preizkušnje na čustvenem področju

Tedenski navdih angelov: Vratolomne preizkušnje na čustvenem področju (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2019

V energijah zelo pripoveden teden, ki bo od mnogih, zaradi svoje karmične naravnosti terjal, da se soočijo z dogodki in osebami, ki so z njimi povezani karmično. Je res, da se nahajamo v obdobju očiščevanja, za kar bodo poskrbele energije v tem tednu, predvsem z viharji in vratolomnimi preizkušnjami na čustvenem področju. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vodniki so speljali nemalo vaših poti v eno samo pot. Torej lahko rečemo, da ste 'varni' ter da ste po vašem dušnem zapisu postavljeni na točko osebne izraznosti. Čas je, da nekoliko nehate iskati razloge za in proti, da nehate preštevati korake, ampak da preprosto sprejmete odločitev in naredite korak. Previdno z jezikom, kajti v okolici je lahko vaše počutje razumljeno drugače. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Nekoliko ste nestrpni, kajti če bi se zgodilo že včeraj, bi bilo za vas nekoliko prepozno. Vedite, da se negativno stanje dogaja samo v vaši glavi. Kajti vaše razmišljanje je tisto, ki vam ustvarja nemalo blokad pri tem, da bi dovoljevali neverjeten pretok obilja v vaše življenje. Vodniki so za vse že poskrbeli. Na vas je samo, da spustite to v svoje fizično življenje. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Ste na pragu novih izzivov. Vodniki vas namreč pripravljajo na vaš osebnostni razcvet. Vendar je vaša velika preizkušnja prav to, kar najraje počnete: brskate po svoje preteklosti in v njej iščete razloge za vašo sedanjost. Največja modrost vaše preizkušnje je prav 'spustiti in prepustiti'. Preprosto dovoliti, da steče v smer, ki je za vas in vaš razvoj v vaše najvišje dobro.  


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Sami sebi, zaradi svoje preteklosti in nezaupanja v  sedanji trenutek, rišete sence na lastno pot. Čeprav ste v vsakem koraku vodeni in varni s strani vaših vodnikov, vi še vedno iščete tisto nekaj, s čimer bi lahko upravičili vašo nemoč pri sprejemanju sprememb, ki se vas s tako veliko žlico lotevajo. Prej, ko boste dojeli, da je vaš napredek odvisen od odpuščanja, prej boste lahko zadihali znova. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Teden, ki je pred nami, je postavljen v sozvočju treh zelo zanimivih števil 4, 1 in 22. slednje število je tako rekoč tudi karmično pogojevano in simbolizira prelomnico, ki v človeku zbuja strahospoštovanje. Nikakor pa ta prelomnica ni postavljena v negativno sozvočje. Števili 4 in 1 se v tem krogu neverjetno dopolnjujeta in drznim, predvsem rojenim pod osebnim številom 4, predstavljata nove začetke in drzne odločitve. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Pot življenja me vodi in moj dih me opogumlja, zato vem, da lahko dosežem vse, kar me navdihuje, osrečuje in pooseblja. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com