Tedenski navdih angelov: Vredno je, da preprosto zaupate in dovolite

Tedenski navdih angelov: Vredno je, da preprosto zaupate in dovolite (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2019

Z zavedanjem sebe bomo ustvarili načrte. Ti nam bodo tudi kasneje odprli vrata za razrešitev. Kar pa pomeni tudi to, da bomo podrejeni preizkušnjam lastnega ega, za katere pa dobro vemo, da so razrešljive od tistega trenutka, ko brezpogojno zaupamo sebi. 

  

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Nekatere domneve iz vaše preteklosti se bodo sčasoma pokazala za realne. Vendar, s tem vas vodniki ne želijo zmesti, ampak vam želijo le pokazati vašo notranjo moč. V kolikor si boste dovolili slediti temu, boste uvideli rešitev še preden se vam pokaže na vašem fizičnem nivoju. Vredno je, da preprosto zaupate in dovolite, da se razvije v vaše najvišje dobro in vam odpre nove poti. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

V svojih domnevah in razmišljanju, kako se vam nič ne zgodi, ste pozabili, da Vodniki pripravljajo pozitiven razplet za vas. Vsej tej svoji agoniji niti niste bili pripravljeni videti na široko odprtih vrat, ki bi vam lahko razrešila premnogo situacijo. Ampak, v kolikor ste prepričani, da lahko vse rešite sami, rešujte. A pri vsem tem ne pozabite, da bi v zaupanju v vodnike, lahko rešili in pridobili več.  


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Odločitev! Je dejstvo, ki najbolj nazorno opisuje vaše obdobje. Marveč, v kolikor želite svobodno zadihati, bo potrebno sprejeti določene odločitve, s katerimi boste lahko nekatere v vašem življenju postavili na mesto, ki jim pripada. Spet drugič pa boste nekatere pustili tudi praznih rok. Vendar to vas naj ne ustavi. Saj tisti nazadnje omenjeni so soodgovorni za počasen pretok dogodkov. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Že večkrat so Vodniki nakazali, da bi bilo vredno sprejeti dano situacijo in iz nje potegniti največ, kar lahko zase pridobite dobrega. Četudi je na zunaj videti, da se ne dogaja nič pomembnega za vas, vedite, da je zadaj že vse pripravljeno, da zasijete. Ključ do tega je vaše zaupanje v 'zgodi se v moje najvišje dobro'. Tako boste sprostili tudi lastno energijo in bili pripravljeni na razcvet neverjetnega. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

V tednu dni, ki je pred nami se bodo določeni zapleti na področju čustev in finančnega stanja odvijali osebam rojenim energijskim številom 9, 8 in 1. Tukaj previdno z besedami, saj veste, da ni vredno soditi dežja pred nevihto. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Vse kar sem, premorem v sebi. Z zaupanjem v višje vodstvo, pa lahko vse to kar premorem, tudi ustvarim in pripeljem v svoje življenje. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com