Tedenski navdih angelov: Zdelo se bo kot da smo na vrtiljaku preizkušenj

Tedenski navdih angelov: Zdelo se bo kot da smo na vrtiljaku preizkušenj (foto: Profimedia) Profimedia
19. 8. 2019

Obdobje, v katerega vstopamo, bi z lahkoto poimenovali čas velikega egoizma. Pomeni namreč zelo pomenljivo, poskrbeti zase, se postaviti zase. In prav to bo naša naloga v prihodnjih dneh. Spustiti tisto, kar mora oditi, si dovoliti preprosto biti in sprejeti nekaj, kar se nam v tem trenutku zdi še nelogično, a se bo na dolgi rok prav ta odločitev pokazala kot daleč najboljša poteza. 

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Počasi bo vredno izstopiti iz svojega razmišljanja ter se osvoboditi ponotranjenih strahov. Ti vam namreč zelo uspešno rišejo sence pred vaše korake. Se pravi, da še preden bi utegnili uspeti na vaši poti, si pred sebe postavite dvom. Primerno bi bilo torej opustiti strahove in si postaviti nove cilje. Četudi stare, obnovljene in na nov način, jih je vredno zdaj pričeti uresničevati znova.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Čeprav veste, da se vam v zadnjem obdobju odvija vse tako kot je prav, vas prav ta tišina dogajanja pušča v negotovosti. Tišina, ne pomeni, da se določena stvar v vašem življenju zaključuje, pomeni pa, da vam Vodniki sporočajo in dajejo možnost počitka in razmisleka o novih ciljih. V kolikor boste sebi prisluhnili zdaj in si dovolili se notranje umiriti in uskladiti s seboj, si boste na dolgi rok odprli premnoga na področju, kjer to želite. 


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Neverjetna zaščita, katere ste deležni iz strani vodnikov, vam daje možnost poglobiti se vase in naravnati na želeni cilj. Tokrat vam z zaupanjem vase in v vaše lastne sposobnosti, lahko uspe prav vse, česar se boste lotili. Vendar je pomembno, da korake delate počasi in z razmislekom. Čas je, da končno poskrbite zase. Previdno v odnosih, kajti situacija ni takšna kot je videti, kar lahko povzroči nenaden preobrat. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Lahko bi rekli, da se nahajate v času, ki bi ga z lahkoto imenovali 'oaza'. Namreč, vse za kar ste temelje postavili v vaši preteklosti, se dogaja na višjem nivoju. Vse, kar ste si želeli, bo počasi vstopilo v vašo zgodbo. Vaša največja lekcija tega časa je preprosto sprejeti situacijo, v kateri se nahajate, takšno kot je. Ter iz nje potegniti največ zase in za svoj naslednji korak. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Zdelo se bo kot da smo na vrtiljaku preizkušenj. Lotili se bomo ene stvari, te ne dokončali, se že lotili druge. Vse skupaj bo videti precej kaotično. Kot, da nam za vse v naši zgodbi, primanjkuje časa. Splet osebnostnih števil 1, 7 in 3 nam v njihovem seštevku sicer prinaša božansko previdnost, vendar bo na zelo veliki preizkušnji prav naše zaupanje. Število 1 nam bo tako prineslo drzne odločitve. Število 7 nenadno dolgo pričakovano rešitev situacije, ki ima izvir iz preteklosti, predvsem od srede naprej, ter število 3 v celotno zgodbo prinaša navdih in željo po spremembi. Lahko tudi povsem nov začetek na čustvenem področju. 


AFIRMACIJA TEDNA:

Z zaupanjem v vodstvo vodnikov ter v to, da se v meni nahaja neverjetna moč, mi je dano doseči vse, kar mi je po višjem zapisu namenjeno. Zato sprejemam vse predano in z ljubeznijo. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com