Tedenski navdih angelov: Znašli se bomo na prelomnih točkah zaupanja

Tedenski navdih angelov: Znašli se bomo na prelomnih točkah zaupanja (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Letu 2018 so dnevi šteti. Kar se bo poznalo tudi v razdražljivem razpoloženju posameznikov, ki bodo želeli, da so vse stvari urejene in opravljene še prej kot takoj. Vsi se bomo v teh dneh znašli na stičnih in hkrati prelomnih točkah zaupanja. Kar pa bo pomenilo, da bomo, predvsem v drugi polovici tedna, doživljali razne čustvene in osebnostne reprize. Za ščepec začimbe pa lahko tik pred zdajci na naša vrata potrka nekdo, ki bo samo še potrdil, da smo ravnali prav.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Po načelu višjega stvarstva se vse odvija po najvišjem možnem načrtu. Zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Zadnje dni leta preživite v tišini, v pogovoru z lastno dušo. Tako boste odkrili in spoznali globlji pomen sebe. Določene situacije, katerim do sedaj niste bili kos, boste tako lahko videli iz drugega zornega kota in boste spoznali, da ste postorili vse za pozitiven premik. Sedaj morate samo še počakati. Ta lekcija potrpljenja bo zelo velika naloga za vaš um.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Videti je, kot da bi določeni situaciji bilo potrebno pridati le še piko na i. Torej, iz vidika višjega stvarstva, ste precizno vodeni vsak sleherni korak vašega življenja. Zatorej bi se bilo vredno le sprostiti in zaupati v vaš osebni višji uvid in zadnje dni leta uporabiti v to smer, da izkoreninite morda zakoreninjeno zamero in se tako osvobodite dvomov. Zgodi se, da je kakšna stvar razumljena drugače in zato je sedaj več kot primeren čas za uskladitev le-tega.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Zdi se, kot da bi bil čas, ki je pred nami, pisan dobesedno na vašo kožo. Trud iz preteklosti bo v zadnjih dneh leta poplačan. Povedali ste, kar ste imeli povedati, čeprav se lahko dogodi, da na drugi strani niste bili razumljeni. Ljubosumje, čemur ste priča, zaradi vašega uspeha, razjeda predvsem duše drugih. Pomembno je, da se tega v dneh, ko snujete nove, tako osebne kot poslovne korake, v največji meri tudi zavedate.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vodniki vas že dolgo časa opozarjajo in napeljujejo k dejstvu, da bo odkritje tega čustvenega bistva, ki ga nosite v sebi, obrodilo sadove. Zdi se, kot da ste v zadnjem obdobju podvrženi dušni tišini. Kar pomeni, da se ne dogaja prav nič. Ko bi prisluhnili temu, kar nosite v sebi, bi spoznali, da je ta tišina prej kot tišina. Ta tišina je samo most tistega dobrega, kar ob koncu leta prihaja v vaše življenje. Zato je še toliko bolj pomembno, da zaupate in si preprosto dovolite biti.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com