Tedenski navdih angelov: Znašli ste se v zanki lastnega razpoloženja

Tedenski navdih angelov: Znašli ste se v zanki lastnega razpoloženja (foto: Profimedia) Profimedia
29. 7. 2019

Previdnost v korakih tukaj ne bo odveč. Glede na to, pa da bomo sredi tedna, ravno na prelomu meseca, to pomeni samo eno, odločiti se, kaj za nas in za našo zgodbo res pomembno. Povrhu vsega pa bodo v našo sredo stopili še ljudje nasmejanih obrazov iz naše preteklosti, ki za svojim nasmehom skrivajo kar nekaj grenkobe. Naša naloga pa bo to pustiti, spustiti in oprostiti sebi.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Na zelo veliki preizkušnji ste vi sami in vaše dojemanje sebe. Vse je namreč že lep čas postavljeno na točke, ki bi jih vi morali samo še uporabiti za svoj napredek. Vendar vi se raje kot to, prepuščate dogajanju iz vaše preteklosti in ste prepričani, da drugače ne gre. Razcvet vsega tistega, kar želite, je blizu, a je odvisno zgolj od vas, če boste to, kar prihaja in je pozitivno, spustili k sebi. 


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Hrepenite po opaznosti. Večina stvari, ki jih počnete, jih počnete zato, da bi bili slišani. Ampak po drugi strani zanikate tisto, kar nosite v sebi. Zapleteno je. Pa vendar je čas, da se posvetite temu, za kar ste prišli na ta svet in končno izrazite sebe v popolnosti. V obdobju, ki prihaja teh priložnosti ne bo malo in opaženi boste tudi iz strani ljudi, ki ste jih že zakopali v preteklosti ali ste bili prepričani, da so vaša čustva za njih samoumevna.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Znašli ste se v zanki lastnega razpoloženja. Tako rekoč se nahajate sredi čustvene navlake, ki jo zelo težko luščite. Vendar pa so vsi zunanji dejavniki, ki ste jim priča v zadnjih dneh, postavljeni tukaj zato, da se končno postavite zase in zasijete v pravi podobi. Slednje okolici ne bo ravno povšeči. Eni vas bodo občudovali, drugi se umikali, ampak to je samo dobro za vas. 


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Tik pred zdajci vas čaka pozitiven razplet situacije, katero ste skorajda prepustili, ali pa se že nekaj časa plete po vaših mislih. Zaščita s strani najvišjega je tukaj za vas resnično neverjetna in bojevniki luči, ki vam te dni stojijo ob strani, ne bodo zatajili. Sami morate storiti le eno, zaupati, zaupati in še enkrat zaupati v to, da je vse prav in da se vse odvija tako kot mora. 


PREIZKUŠNJA TEDNA:

Boj v duši in igra na obrazih, bi lahko z enim stavkom opisal situacijo, ki se dogaja. Namreč, skrivnostni preplet števil 9, 11 in t3 predstavlja trikotnih treh čustvenih zapletov, ki smo zakopali v pozabo. Pa vendar, ko so v vprašanju energije, se vse enkrat izravna. Karmično število 11 nam bo tukaj pomagalo, da se na situacijo odzovemo razsodno. Število 9, da preprosto zaključimo in pustimo stvari tam, kamor sodijo. Ter število 3 v tem sozvočju predstavlja zaklepanje, kar pa ni nujno, da s seboj nosi negativen prizvok. 


AFIRMACIJA TEDNA:

V brezpogojnem zaupanju do najvišjega, se lotevam naslednjih korakov. Ti so samo moji in me po višjem namenu vodijo do lastne izraznosti. 


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo