Tedenski navdih angelov: To ni obdobje zimskega počitka

Tedenski navdih angelov: To ni obdobje zimskega počitka (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2019

Obdobje, v katerem se nahajamo, je precej zgovorno. Že iz tega vidika, da je odprto nebo in da so vodniki pripravljeni na naša povelja. Torej čakajo na trenutke, ko bomo mi kot posamezniki, pripravljeni novosti tudi sprejeti v svojo zgodbo. Nikakor pa to ni obdobje zimskega počitka. Zagotovo je obdobje kreacije, ki pa bo svoj dušni namen pokazala v prihodnosti.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vodniki vas že nekaj časa pripravljajo na spremembe v vaši zgodbi. Tako je tudi za vas napočilo obdobje, ko bo potrebno zapečatiti neko odločitev na področju čustev in si dovoliti odpreti vrata na želenem področju. Četudi boste deležni marsikatere sodbe, zaradi nerazumevanja, je tukaj vredno, da vztrajate pri tem, kar je bilo že zdavnaj zapisano v vaši duši. Zacveteli boste in mnogim boste prav, zaradi svojega uspeha, trn v peti.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Zavedanje, da ste vodeni iz strani najvišjega, vam daje neverjetne moči in uvide za vaš uspeh. Zdaj je čas, da samo preprosto zaupate in si dovolite izraziti tisto, kar že dlje časa nosite v sebi, pa vendar niste izbrali dovolj poguma, da bi dano situacijo izrazili. Četudi se v zadnjem obdobju spopadate s trnjem lastnih misli, ste na pravi poti. In vaša pot je varovana iz strani najvišjega. Vaš ključ do razrešitve želenega, pa je pogum in eno samo dejstvo, da je vredno določene stvari in ljudi pustiti v svoji preteklosti.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

V zadnjem obdobju ste prejeli toliko informacij glede možnosti lastnega napredka, da se je vredno v vsem tem vašem početju mičkeno ustaviti in razmisliti, katera je tista vaša poteza za naprej. Vaše življenjske posti so nadalje obsijane s svetlobo. In tudi na čustvenem področju, ki vas trenutno najbolj obremenjuje, je vse točno tako kot mora biti. Na vas je tako odločitev, da si dovolite narediti nov korak, da preprosto dopustite, da vam vaše osebnostne priložnosti pokažejo tudi dobro plat vaše odločitve, o kateri ste v preteklosti lahko tudi malce dvomili.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Že lep čas ste postavljeni na pozicijo zaupanja. Kar pa pomeni, da so vsi vaši nadaljnji koraki lahko izdatno podprti s strani vaših vodnikov, v trenutku, ko se vi odločite za to. Ste namreč v obdobju postavljanja novih temeljev in vodniki preprosto čakajo na vaše srčno povelje. To pa pomeni, da boste pri kreaciji svojega uspeha morali nekoliko izklopiti um in si dovoliti, da vam življenje končno postrže z dobrim. Namreč, vse kar ste v preteklosti začrtali, bo zdaj s pomočjo nekaterih ljudi, tudi pridobilo na moči realizacije. Zato le pogumno.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Priporočamo