Teja Kralj ne mara samote

31. 10. 2015

S petimi planeti v zračnih znamenjih je radijska voditeljica razigrana, pozitivna in klepetava ter oseba brez dlake na jeziku, ki zna s simpatičnostjo prepričati še najbolj trdno osebo.

Njeno Sonce je bilo ob njenem rojstvu v 9. hiši Škorpijona, kar pomeni, da je samozavestna, odkrita in drzna oseba, ki se zna na vsakem koraku postaviti zase. Ljubi naravo, je flegmatična, urejena, lahko pa bi bila nekoliko manj egoistična. Prepoznamo jo po lepem obrazu, visokem čelu, ostri bradi, čisti koži, močnih laseh in izraziti fotogeničnosti. Najbolje se izraža skozi delo, prek nečesa, kar ima materialen in fizičen smisel. Njen problem pa je, da nikoli ni popolnoma zadovoljna s svojim delom in uspehom. Je analitična in komunikativna, zato bi bilo dobro, da bi ti lastnosti kar najbolje izkoristila. Včasih je pretirano samokritična, zato se vse življenje trudi, da bi pridobila samozavest. Večkrat bi se morala pohvaliti in obenem ne podcenjevati svojih dosežkov. Pozitiven vpliv staršev v otroštvu ji je lahko v veliko pomoč. Če ima težave, je zelo nervozna, zato ima lahko težave s črevesjem in glavoboli. Njena požrtvovalnost in predanost ne poznata meja, zato ni čudno, da jo okolica velikokrat izkorišča.

Uspešna in ambiciozna

Z Marsom v znamenju Strelca v 12. hiši je prodorna in zelo odločna. Kljub vsemu obožuje lagodno življenje, saj ji omogoča prepuščanje čutenju in domišljiji. Čeprav bi imela v žepu samo še en bankovec, bi ga brez premisleka porabila, če bi jo to spravilo v dobro voljo. Pri tem je kar se da ekstravagantna. Pri financah je ambiciozna, denar pa dobi, če ga le potrebuje. Zanjo je idealno delo, pri katerem lahko pride do izraza njena pripravljenost za pomoč drugim. V veselje so ji vloge v ozadju, kadar pa mora nastopiti v javnosti, uporabi svoj igralski talent. Pogosto jo na poti do uspeha spremlja strah pred odpovedjo, nemočjo in šibkostjo, strah, da ne bi bila idealna in da bi doživela finančni polom. Takrat se lahko spoprime tudi z odgovornostjo in obveznostmi. Na ljubezenskem področju je romantik, vendar na začetku ljubezenske zveze pogosto ne ve, kaj sploh hoče. Osredotoča se na odnose z drugimi ljudmi. Ne mara samote in ne mara ničesar početi sama. V zasebnem in poslovnem življenju si prizadeva za uspešno in enakovredno partnerstvo. Prisega na poštene odnose in pravico. Ima naraven dar za pogajanja in diplomacijo, kar lahko v določenih situacijah tudi spretno uporabi.

Želi izstopati

Njena Luna, ki je v 1. hiši Vodnarja, je odštekana. Je zelo družabna in zgovorna. Samozavestno zagovarja svoja prepričanja in uživa v razgibanem pogovoru, včasih pozabi, da imajo tudi drugi svoja mnenja. Občasno se ji dogaja, da bi rada v enem stavku povedala več stvari. Zelo rada potuje, se uči in je v nenehnem gibanju. Nakazanih je nekaj težav, povezanih s stabilnostjo, zato naj se še posebej v kasnejših letih svojega življenja varuje psihičnih bolezni ter poskusi živeti čim bolj umirjeno. Določene energije jo ves čas vodijo k samokritičnosti, ki je zanjo lahko uničevalna in ji blokira možnosti, da na poslovnem področju doseže še boljše rezultate. Preveč je previdna, kar blokira njen uspeh. Včasih bi se morala preprosto spontano odločati in tudi večkrat tvegati, saj ji to prinaša boljše rezultate in stabilnost. Za svoj uspeh trdo dela, več kot drugi, zato je nezadovoljna, če ni pohvaljena ali vsaj opažena. Paziti mora, da zaradi predolgega odločanja ne izpusti kakšne dobre priložnosti. Spremlja jo velika želja po intimnosti in združenju z dušo dvojčico. Je zelo nagonska in hitro začuti vsako spremembo. Zlahka postane ljubosumna, posesivna ali maščevalna.

Poglobljena in hkrati površinska

Jupiter v znamenju Škorpijona v 10. hiši ji podarja strast in premišljenost. Je zelo intuitivna. Njeno razmišljanje se zdi včasih zmedeno, vendar v resnici ni takšna. Zaradi svoje bogate domišljije doživlja tudi domišljijski svet kot del resničnega sveta. Človeški jezik žal včasih ne vsebuje besed, s katerimi bi ona opisala svoje notranje doživljanje. Delno lahko svojo domišljijo izrazi skozi umetnost, pisanje in ustvarjanje. Iznajti poti, kako iti okrog ovir, ki ji preprečujejo delati, kar želi, in priti, kamor želi, je način, kako obdržati njeno duševno kolesje v obračanju v njenem življenju. Ostre besede, nervozne akcije ali nestrpnost lahko povzročijo, da naredi stvari, ki jih bo pozneje obžalovala. Zdi se, da je mešanica visoke stopnje povečane živčne stimulacije skupaj s prekomerno aktivnostjo miselnosti. Lahko se ji pojavijo izbruhi jeze zaradi nedolžnih pripomb drugih. Previdna naj bo pri osebnih in poslovnih zadevah, da prepreči goljufive okoliščine. Je iznajdljiva, vendar včasih odreagira nepremišljeno in se pozneje s tem obremenjuje.