Za teh 5 znamenj bo Mlaj še posebej usoden in dramatičen, ste med njimi tudi vi

5. 6. 2024
Deli
Za teh 5 znamenj bo Mlaj še posebej usoden in dramatičen, ste med njimi tudi vi (foto: Pixabay)
Pixabay

V četrtek nas čaka Mlaj, ki bo tem petim znamenjem še posebej spremenil življenje.

Dvojčka

Jupiter se bo v času Mlaja povezal z vašim vladarjem Merkurjem, kar vam bo prineslo srečanje z osebo, ki bo kot da vam je namenjena. To lahko vključuje službo ali potovanje in situacija bo karmična. Oseba bo verjetno imela resno profesijo (zdravnik, pravnik, ekonomist) in vas bo takoj pritegnila z visoko inteligenco.

Strelec

Vaše osebno življenje se bo začelo razvijati v času Mlaja, ko boste začutili, da je čas za ljubezen. V ospredju bodo odnosi, še posebej ljubezenski odnosi, kar bo prineslo nove čustvene dimenzije, ki jih morda do zdaj še niste doživeli.

Škorpijon

Vaša vladarica ljubezenskega sektorja, Venera, bo vstopila v hišo transformacije in seksualnosti skupaj z Luno, Soncem, Jupiterjem in Merkurjem. To pomeni, da boste začeli globalno preizpraševati odnose v kontekstu osebne krize. Vaš odnos do intimnega življenja se lahko spremeni in boste pripravljeni na novo zvezo, če trenutni odnos ni takšen, kot bi si ga želeli.

Oven

Vaše obdobje sprememb se nadaljuje – 6. junija, ko nas čaka Mlaj v Dvojčkih bo vaša vladarica partnerstva Venera vstopila v sektor komunikacije in srečanj. To pomeni, da lahko na ta dan srečate novo osebo, bodisi na poti, na spletu ali v trgovini. Pripravite se na spremembe, ki jih bo prinesla ta komunikacija.

Devica

Vaš vladar Merkur se bo povezal z vašim vladarjem zakona Jupiterjem v sektorju statusa in prestiža – pričakujte, da bo v vaše življenje vstopila oseba visoke intelektualne in družbene ravni. Vaš odnos z njo bo podoben dialogu med učiteljem in učencem. Pripravite se na intenzivno čustveno in romantično preobrazbo, ki se bo zaključila šele 15. decembra na polno Luno v Dvojčkih.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik