Theresa Caputo govori s pokojniki in prinaša mir v srca njihovih najdražjih

Theresa Caputo govori s pokojniki in prinaša mir v srca njihovih najdražjih (foto: TLC) TLC
28. 2. 2018

Theresa Caputo govori s pokojniki in prinaša mir v srca njihovih najdražjih – na TLC-ju se začenja 8. sezona serije Medij z Long Islanda.

Na seanso s Thereso se čaka več kot dve leti, številne skeptike pa je spreobrnila, ko jim je omogočila komunikacijo s preminuli člani družine, prijatelji, ljubeznimi njihovega življenja ...

Poleg tega, da ima poseben dar, je Theresa kot vsaka druga mati z Long Islanda. Skupaj s svojo živahno družino se na TLC vrača s 1. marcem ob 21.00 s še več mističnih trenutkov iz sveta duhov. V tej sezoni bomo imeli priložnost videti zelo čustveno seanso s slavnimi osebnostmi, med katerimi je tudi TV ikona Kelsey Grammer. Ostali bodo brez besed, saj bodo s Theresino pomočjo komunicirali s preminulimi člani svojih družin. Theresa bo pomagala tudi mladeniču, čigar brat je preminil v prometni nesreči, živeti dalje. Poleg tega bo Theresa svoj 50. rojstni dan praznovala s prijavo na tekmovanje v dvigovanju uteži.

Ta edinstvena serija spremlja Thereso in njeno družino, dokler skušajo najti ravnovesje med družinskim življenjem, delom in posmrtnim življenjem. Novo sezono serije Medij z Long Islanda spremljajte od četrtka, 1. marca ob 21.00 na kanalu TLC.