TI horoskopski znaki ohranjajo stike z bivšim partnerjem, je med njimi tudi vaše?

TI horoskopski znaki ohranjajo stike z bivšim partnerjem, je med njimi tudi vaše? (foto: Foto: Shutterstock Shutterstock) Foto: Shutterstock Shutterstock
Vir: Story
24. 9. 2022

Kdo je po navadi pripravljen z bivšim ostati prijatelj?

Strelec

Strelci so v življenju in odnosih sproščeni in lahkotni. Ni jim všeč zamisel, da bi bili vezani na neko osebo, zato odnose poskušajo ohraniti bolj priložnostne. Ko končajo svoj odnos z drugo osebo, običajno ni kriva ona, temveč dejstvo, da niso zainteresirani za nekaj tako obvezujočega – zato so po navadi pripravljeni z bivšim partnerjem ostati prijatelji; poleg tega pa si puščajo odprte možnosti, saj ne želijo koga prehitro odrezati iz svojega življenja.

Dvojčka

Dvojčki po naravi ostajajo povezani z ljudmi, tudi če tega ne nameravajo. Po razhodu bodo s svojimi bivšimi še vedno ostajali v stiku prek družabnih omrežij in včasih tudi naleteli nanje v živo. Uživajo v novih izkušnjah, a še vedno želijo ostati povezani s starimi. Ni jim težko ločiti svoje romantične preteklosti od potencialnega novega prijateljstva.

Tehtnica

Zelo verjetno je, da so bile ravno tehtnice po razhodu tiste, ki so vprašale: “Sva lahko še vedno prijatelja?” Čeprav bodo morda takoj po koncu razmerja naredile majhen korak nazaj, ne bo minilo dolgo, preden se bodo znova vrnile nazaj in vzpostavile vez. Še vedno se spomnijo vseh pozitivnih lastnosti, ki jih je imel njihov bivši partner, in še vedno želijo, da bi bil del njihovega življenja – čeprav v drugačnem smislu.

Vodnar

Ljudje pogosto podcenjujejo, kako pomembno je prijateljstvo za vodnarje. Običajno se izogibajo zvezam, ker ne želijo uničiti dobrega odnosa. Vendar če se v končni fazi vseeno znajdejo v razmerju, mora ta temeljiti na prijateljstvu, h kateremu se želijo vrniti, če se romantični odnos morda konča. V njihovi skupini prijateljev ni nenavadno, da se med njimi znajde nekaj ljudi, s katerimi so v preteklosti imeli romantičen odnos.

Ribi

Ribe se težko popolnoma ločijo od ljudi, s katerimi so bile v romantični zvezi – še vedno se spominjajo vseh lepih trenutkov, ki so jih preživele z bivšim partnerjem, in sovražijo misel, da bi jih izgubile. Prav tako se spopadajo s strahom, da bi bila prekinitev z njim morda napačna poteza, zato bi rade ohranjale povezavo in odnosu pustile prosto pot, da se v prihodnosti razvije v katero koli smer.

Rak

Rakom je zelo težko prekiniti odnose. Medtem ko del njih želi bivšega partnerja popolnoma odstraniti iz svojega življenja, da bi si prihranil bolečino, pa tega ne morejo storiti za dolgo. Zelo jim je mar za ljudi, ki jih imajo radi, in njihovi občutki ne izginejo samo zato, ker se romantični odnos ni obnesel. Svojim bivšim partnerjem ostajajo na voljo kot oseba, na katero se lahko obrnejo, ko potrebujejo pogovor – zaradi česar sčasoma razvijejo (prej malo verjetno) prijateljstvo.

Vir: Www.Sensa.Si, Fotografija: Shutterstock

Nova Story že v prodaji

Story