Tin Vodopivec: Horoskop kaže, da je privlačen in neustrašen

Tin Vodopivec: Horoskop kaže, da je privlačen in neustrašen (foto: arhiv revije Lea) arhiv revije Lea
Vir: Lea
10. 9. 2016

Venera v Devici mu riše navidezno mejo, do katere lahko gre na čustvenem področju. S tremi planeti v ognjenih znamenjih je aktiven, hiter, vendar tudi nepremišljen.

Uspešen in karizmatičen

Njegovo Sonce je bilo ob rojstvu v 5. hiši Device, kar nakazuje, da mu red in disciplina sicer veliko pomenita, a se ju včasih ne zna držati. Je zelo prijeten, simpatičen, natančen, malce značajsko težak in v skupnih odločitvah naporen. Uspeh na poslovnem področju mu je položen v zibelko. Z malo truda lahko doseže čudovite rezultate, tudi zaradi svoje vztrajnosti. Zelo rad je v središču pozornosti in uživa, če je prvi, skratka, nepremagljiv. Zelo je dinamičen, ljubi potovanja in avanture ter se težko sprijazni s tradicionalnim življenjem. Včasih je preveč svobodno razpoložen in se spušča v tveganja, ki mu lahko dolgoročno škodijo. Je zelo praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritičen in nagnjen k analiziranju, še zlasti na ljubezenskem področju. Za okolico deluje kot izjemno privlačna in zanimiva oseba, saj je že na prvi pogled nekaj posebnega, ima pa tudi izjemen čut za ljudi in izvrstno intuicijo.

Svoboden in sproščen

Mars v Strelcu v 6. hiši ga opisuje kot svobodnega umetnika, ki večkrat pozabi, da je v življenju pomembna tudi odgovornost. Je nemiren, in čeprav zelo komunikativen in energičen, pogosto v mislih odtava v drug svet in je popolnoma odmaknjen od svoje okolice. In ni čudno, da mu hitro popusti koncentracija, zato je lahko pri svojem delovanju površen in nedosleden. Je hiter in prepričljiv govornik, ki se le redko zmede. Pisanje, tuji jeziki in seveda trgovina so prav gotovo področja, kjer se zelo dobro znajde. Zaradi izogibanja resnim in odgovornim položajem z leti ne postane zrel in včasih deluje nekako otročje. Veliko govori in je nenehno na preži za socialnimi stiki, ki pa so bolj ali manj le bežna znanstva, ker prehitro usmeri svojo energijo drugam, da bi ga lahko prijeli in ujeli. Je spreten, radoveden in se zna izogniti marsikateri oviri. Je zgovoren in zabaven, težko pa udejanji in ubesedi svoja čustva, ki se potem večkrat izlijejo ob nepravem času. Gre za neodvisnega človeka, ki mu je samostojnost alfa in omega. Zelo strasten, ampak tudi precej zakompliciran. Je zelo neposreden, in če hočete slišati resnico, se kar obrnite nanj. Tudi če nočete slišati resnice, jo boste slišali.

Uživač, ki ljubi neodvisnost

Luna v 6. hiši Škorpijona ga opisuje kot intenzivno, magnetično, strastno in brezkompromisno osebo s težnjo po nadvladi, ki težko nadzira svoja čustva, še posebno ljubosumje, večkrat neupravičeno dvomi, seveda tudi o sebi. Je zelo nagonski, strasten in seksualen. Podarjeni so mu privlačen videz in magnetična privlačnost ter divja energija. V življenju je ambiciozen in tekmovalen, nekako bo že dosegel uspeh. Trma je njegova spremljevalka, in če se enkrat odloči, bo težko spremenil svoje mnenje, tudi če ga bo, ne bo tega nikoli priznal. To je zahtevna, natančna in brezkompromisna oseba, ki gleda izključno nase, kar jo lahko v življenju reši pred večjimi padci. V odnosih je nagnjen k perfekcionizmu, zaradi tega tudi samouničevalen. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njim kot vožnja na toboganu. V življenju se pogosto ukvarja z več različnimi stvarmi hkrati, kar ga polni z energijo. Večkrat se znajde v vlogi deklice za vse, kar ga v bistvu zabava.

Strasten in egoističen

Zaradi Jupitra v Škorpijonu se mu uspeh obeta, ko dela strastno, predano in srčno, jemajoč energijo za premikanje gora iz notranje moči in poguma. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj mora narediti. Je samozavestna oseba, vendar pa tudi agresiven in vročekrven. Ima konstruktivne sposobnosti in ima zdrav ter praktičen smisel in je odločen in optimističen. Preveč rad uživa hrano, je neskrben in ne pazi nase. V bistvu mu ni mar, kaj si o njem mislijo drugi, pomembno je le, da je zadovoljen sam s sabo. Ne da se ga kar tako prevarati, ogoljufati ali zavajati, ker je sposoben razlikovati med resnico in neresnico, kar poteka običajno bolj na čustveni ravni. Tako zna zelo dobro in hitro oceniti okoliščine in jih presoditi. V spolnosti je velik uživač, ki večkrat pozabi, da ženska morda potrebuje več nežnosti. Je velik ljubitelj umetnosti, glasbe, literature in ga zanima paranormalno.

Priporočamo