Horoskop Tjaše Železnik kaže, da je inteligentna in samosvoja

Vir: Lea
15. 5. 2016

Z Venero v 8. hiši je simpatična igralka Tjaša Železnik strastna. Pogosto se zaplete v burna razmerja in včasih celo nevarne okoliščine. Ko ljubi, je popolnoma predana.

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v 9. hiši Bika. Vodi jo neustavljiva želja po širjenju meja in preseganju zmožnosti. Je večna optimistka, ki se z največjim navdušenjem poda v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravico. Ima naraven dar za pravo, filozofijo in religijo. Nakazane so ji velike možnosti za visoko izobrazbo, ki je pozneje tudi temelj njenega uspeha. Bogastvo lahko pridobi kot posledico potovanja ali izobraževanja. Ima zelo močna osebna prepričanja o razlikah med prav in napačno. Pogosto se zgodi, da razmišlja o življenju v tujini. Nakazuje se močan vpliv močnega človeka, moža ali očeta. Dobra hrana in družba ji ogromno pomenita. Zna si vzeti čas zase, prav tako zna poskrbeti za svoje bližnje. V ljubezni je iskrena in prilagodljiva, vendar samo če je zares zadovoljna.

Neustrašna in borbena

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Raka, in sicer v 11. hiši. Če jo partner prevara ali razočara, je sposobna velikega ljubosumja in maščevalnosti. Zanimajo jo okultne vede, ki jo lahko popolnoma posrkajo. V življenju doživlja številne spremembe in je tesno povezana s partnerjevim denarjem ali z denarjem drugih ljudi. Ta postavitev tudi pomeni, da ima srečo in da pričakuje, da drugi poskrbijo zanjo. Trudi se doseči dobre rezultate pri skupinskih prizadevanjih. Pogosto gre za prizadevanja, ki zadevajo družbo, in ne le za ozka zanimanja posameznikov. Išče družbo drugih ljudi, predvsem družbo prijateljev in znancev. Ima izjemno intuicijo, na katero se običajno lahko zanese, in odločitve sprejme le z njeno pomočjo. Ima veliko energije, zato zastavljene cilje v največji možni meri doseže. Ko gre za njene želje in upanja, pogosto naredi stvari narobe in nato pozneje to obžaluje.

Spogledljiva, vendar zvesta

Luna je bila ob njenem rojstvu v ozvezdju Škorpijona v 4. hiši. Krasita jo otroški šarm in brezmejna radovednost. Je rojena spogledljivka in se bo vedno trudila narediti vtis na ljudi, ki so ji všeč. Njen nedolžni šarm je lahko zelo nalezljiv, res pa je, da se včasih vede kot razvajen otrok, ki želi po vsej sili dobiti tisto, kar si je zamislil. Je spontana, energična, nestrpna in strastna, kar pomeni, da življenje zajema s polno žlico in je v svojem delovanju zelo intenzivna. Vedno išče dinamiko in vznemirjenje, če se začne ob ljubljeni osebi dolgočasiti, pa bo to povedala na glas in hotela spremembo. Če njena želja ne bo uslišana, bo hitro odšla drugam. Veliko denarja lahko zapravi tudi za videz, sploh za izboljšavo postave, saj lepoto pojmuje predvsem kot fizično lepoto. Odlikuje jo ambicioznost, je oseba, ki bo tako ali drugače dosegla uspeh. Je trmasta, in če se enkrat odloči, ne spremeni svojega mnenja, pa tudi če ga, tega nikoli ne prizna. Je karizmatična in lahko zbuja strahospoštovanje. Krivica jo zelo prizadene, pripravljena se je boriti za svoj prav in za svoje ambicije.

Priljubljena med ljudmi

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v 7. hiši Rib, kar kaže, da je močna in intenzivna oseba, ki zelo težko sklepa kompromise. Težko nadzira svoja močna čustva in zato se velikokrat burno odzove. Je zelo ljubosumna, včasih pa celo maščevalna. Ima močen vpliv na ljudi pa tudi težnjo po nadvladi. Težko resnično zaupa in se prepusti. Vedno sumi, da je še nekaj v ozadju, kar se velikokrat izkaže le za njeno paranojo. Nagiba se k perfekcionizmu, pa zaradi tega tudi k izredni samouničevalnosti. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njo včasih nemogoče. Naučiti se mora sprejemati kompromise in zaupati, da so dovolj dobri, saj nenehno tekmuje tako z drugimi kot tudi s sabo. Je zelo priljubljena med drugimi, prijazna, velikodušna in vedno pripravljena pomagati. Potrebuje partnerja in partnerstva vseh vrst. V svoje življenje pritegne osebo, ki je finančno in materialno dobro preskrbljena. Sposobna si je ustvariti prijetno in srečno partnerstvo. Potrebuje veliko svobode in sporazumevanja, zato išče partnerja, ki ji je podoben.