TO horoskopsko znamenje bo do konca leta 2023 doživelo največji RAZCVET!

TO horoskopsko znamenje bo do konca leta 2023 doživelo največji RAZCVET! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2023

Po mnenju astrologov bo eno izmed astroloških znamenj to leto zasijalo kot še nikoli prej! Preverite, o katerem znamenju govorimo.

LEV

Levi, pred vami je leto, ko boste lahko končno prepoznali, kako posebni, edinstveni in nadarjeni ste. Letošnje leto je priložnost, da se povzpnete po hierarhični lestvici podjetja, kjer delate, razvijete svojo blagovno znamko, ali postanete bolj vidni v javnosti … kar koli vam bo omogočilo, da zasijete v svojem polnem sijaju.

Vse, kar ste v preteklih letih vlagali, se bo v letošnjem letu obrestovalo in prineslo rezultate. Pomembno pa bo, da ne zaspite na lovorikah, temveč še naprej razvijate nove vizije širjenja svojega dela, izobraževanja in ustvarjanja.

Kreativno življenje bo do konca tega leta lahko dobilo nov vzpon, poleg tega pa se bodo tudi na ljubezenskem področju stvari dobro razvijale. Vaši intimni odnosi bodo postali globlji in kompleksnejši, kar vam bo pomagalo dozoreti. Samski levi bodo ugotovili, kaj morajo spremeniti, da bodo odstranili ovire pri ustvarjanju stabilne zveze. 

Od junija naprej bodo z Venero v vaše življenje vstopile nove vrednote, vaše želje se bodo nekoliko spremenile in spoznali boste, kaj zares pomeni imeti rad sebe.

Kadarkoli se boste počutili negotovi glede izražanja svojih čustev in ranljivosti, boste imeli možnost ponovno oceniti, kaj vam povezava z drugo osebo v resnici pomeni in kaj želite storiti. Soočanje z lastnimi strahovi vas lahko še bolj zbliža s partnerjem, a tudi s samim seboj. Aplavz okolice in notranja moč vas bodo naredili v še bolj močno in pristno osebo.

Vir: Sensa RS

Preberite več na Sensa.si