To je največja duhovna skrivnost leta 2021

To je največja duhovna skrivnost leta 2021 (foto: Pixabay) Pixabay
12. 1. 2021

Čas teče in riše svoje sledi. Ne da se ga ustaviti. Vedno znova in znova, tako meni kot tebi, pripravlja nova presenečenja, utrinke zgodb, iz katerih nastanejo najlepši spomini. To vse vem, da nekako že veš. Ampak, tokrat ti moram zaupati največjo skrivnost leta 2021. 

Vsi poznamo astrološke razlage in vsi poznamo numerološke razlage. Vendar, tokrat se moram dotakniti dejstva, da tudi v energijski razlagi, obstajajo pred  števila, glavna števila in po števila. 

Tako je iz vidika energij, letošnje leto sestavljeno iz dušne materializacije števil 3, 5 in 8. 'Dušna materializacija' pa Nebo poimenuje tisti vzgib ali VAU trenutek, ko so tvoje misli in tvoje dušno zavedanje, eno. To je trenutek odločitve, iz katere lahko izstopiš kot poraženec lastne volje, lahko pa si rečeš NE. 

Sam bom tokrat uporabil svoje dušno znanje, ga nadgradil z duhovnim znanjem in začel živeti po načelu 'višjega namena'. Sliši se precej mistično, misteriozno, na trenutke strašljivo in zapleteno. Vse te občutke lahko imate tisti, ki ste v preteklih 8-ih letih, živeli po načelu poslušnosti. Kar pomeni, naredil bom vse, da bom drugim po godu, da me bodo občudovali, imeli radi in še kaj več. 

Res je, lahko si bil zvezda v središču lastnega vesolja. Ampak, če si pozorno prebral stavek, govorim o preteklosti – 'si bil'. To pa iz preprostega razloga, ker vse, kar je veljalo v prejšnjih energijskih zapisih glede tebi lastnega napredka, raznih ovinkov glede karme in raznih dušnih zapisov, zdaj ne velja več. 

Vstopamo namreč v prelomnico, ki bo uravnovesila vse, kar je potrebno uravnovesiti, zato da se bo človek lahko v popolnosti izrazil kot živo bitje in končno začel izražati svoj višji namen. V obdobju niza preteklih let, si lahko večkrat zasledil, kakšne omamne naslove delavnic 'Zaživi sebe in zaživel boš svoje poslanstvo'. Tam si resnično lahko prejel določena znanja in zavedanja o tem, kdo si in kakšna naj bi bila tvoja pot. 

Odlično! Verjamem, da si bil na tej poti tudi uspešen. Ampak, vse to do sedaj, je bila pot Ega, ki nima prav nič opraviti z dušnim namenom. Prav zato se ti je lahko na več točkah, nemalokrat dogodilo, da si iskal oziroma dobesedno hlastal v želji vedeti, občutiti, znati in videti. 

Kaj je tvoje življenjsko poslanstvo?

Lahko si ga živel in tudi izražal. To je bilo vse lepo in prav. Nahajava se tako na stičišču dveh obdobij, tvoj pretekli Jaz, kjer mu je služil predvsem Ego in tvoj prihodnji Jaz, kjer boš v popolni povezavi, z največjo čistostjo zavedanja, lahko opravljal vse tisto, kar ti je namenilo življenje, v dogovoru z Nebom, da boš ti še lažje v popolnosti izražal  vso svojo sveto veličino. 

Naj razložim, ko govorim o sveti veličini, ne govorim o verskem značaju, ampak o sveti veličini tvojega dušnega zapisa. To pa je trenutek, ki bi ga mnogi tudi poimenovali 'aha efekt'. Sam pa temu raje rečem, obdobje razjasnjenih obzorij. Kajti ves razplet vsega dogajanja, bo tako odvisen od tebe, od tvojega zavedanja sebe in zaupanja v 'božjo previdnost', v to da se vse odvija v tvoje najvišje dobro. Nekatere stvari, ki so se ti v preteklosti zdele težke in nedosegljive, jih boš v prestopu v svoje novo obdobje, z lahkoto uporabil. Nahajava se namreč na stičišču, kjer ni več poti nazaj. 

Tako je pred nama devet skrivnostnih sedmic(devet tednov) očiščevanja preteklosti, 63 dni vrnitve k sebi. Ne pričakuj, da se bodo v tem obdobju samodejno odpirala zlata vrata, oglašali zvonovi ali bobneli ognjemeti. To je obdobje, ko boš navidezno imel občutek, da se nič nikamor ne premakne. Obdobje, ko se ti bo lahko dozdevalo, da so vsi pametnejši od tebe in obdobje, ko bo polno novic, takšnih, za katere ne boš točno vedel, kam jih naj umestiš. 

Naj te pomirim, to se ne dogaja samo tebi. Tisti ljudje, ki smo bili pripravljeni vstopiti v leto 2021, smo bili pripravljeni tudi na obdobje očiščevanja. Sam pa ti lahko namignem le še to, da je v obdobju od novembrske polne lune (2020) do Svetih treh kraljev (06.01.2021), odšlo nemalo ljudi. Morebiti tudi tistih, ki so bili močno vpeti v javnost ali pa si jih osebno poznal tudi sam. Duše teh posameznikov se niso bile pripravljene soočiti se s trenutkom svojega dušnega namena in niso bile sposobne prestopiti v to obdobje. 

To obdobje, na eni strani nenehnega vrveža, na drugi strani pa zastrašujoče tišine, kjer boš dobil priložnost vrniti se k sebi, ne bo trajalo dolgo. Po pripovedi Vodnikov, nekje tam do prve pomladanske polne lune, ko se preobrat kolesja novega leta, šele zares začne. 

Seveda se bova v tem obdobju brala. Kmalu po prvi spomladanski luni, pa verjamem, tudi videla na delavnici. 

Naj ti lepote trenutkov, izrišejo popoln dan. 

Uroš Adrian