TO je navada, ki jo morate opustiti! (Glede na vaše astrološko znamenje)

TO je navada, ki jo morate opustiti! (Glede na vaše astrološko znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2021

Vsi imamo slabe navade, ki negativno vplivajo na kvaliteto našega življenja. Preverite, katera je vaša navada, ki jo morate opustiti!

Kozorog

Nagnjeni ste k deloholizmu. Razni oddihi vam predstavljajo težave, saj ste z glavo še vedno pri delu. Prav tako pa ste pogosto prestrogi do sebe in imate občutek, da opravljeno delo ni dovolj dobro, zato se vračate k starim projektom in jih izpopolnjujete.

Navada, ki jo morate opustiti: Pretiravanje z delom

Vodnar

Vsak večer čas po nepotrebnem zapravljate za deskanje po internetu, "skrolanje" po socialnih omrežjih, igranje igric ali preprosto pretirano razmišljanje o preteklih dogodkih. Izid je pa v vsakem primeru enak: prepozno se odpravljate spati, zaradi česar ste pogosto naslednji dan izčrpani že zjutraj. 

Navada, ki jo morate opustiti: Bedenje do poznih ur

Ribi

Pogosto sanjarite in posledično niste prisotni v lastnem življenju. Kako pogosto se vam zgodi, da dnevne aktivnosti opravljate popolnoma avtomatsko, medtem, ko ste z glavo drugje? Ne samo, da vam tako življenje polzi iz rok; zaradi sanjarjenja in zamišljenosti se pogosto ne lotite opravil, ki vas čakajo. Zberite se in stopite v akcijo!

Navada, ki jo morate opustiti: Prokrastiniranje

Oven

Vaše življenje je pogosto v ekstremih; ali ste najsrečnejši človek na svetu, ali pa ste povsem nesrečni. Ali ste zaljubljeni do ušes, ali vam gre človek na živce. Pogosto vam je težko najti tisto ravnovesje, ki bi vaše življenje naredilo precej lažje. Tudi odločitve velikokrat sklepate takrat, ko ste v afektu in razmišljate z vročo glavo.

Navada, ki jo morate opustiti: Sklepanje prenaglih odločitev

Bik

Radi imate obilje. Pogosto zato pretirano zapravljate, podobna situacija pa je tudi pri hrani. Ste pravi gurmani, ki obožujete dobro hrano, a se zna zgoditi, da včasih pretiravate. Včasih se vaša ljubezen do hrane lahko sprevrže v uživanje velikih količin (nezdrave) hrane na dnevni bazi.

Navada, ki jo morate opustiti: Prenajedanje

Več lahko preberete TUKAJ.

Priporočamo