To je nekdanji mož Saše Lendero in odločila se je, da mu da še eno priložnost

20. 6. 2021
Deli
saša lendero (foto: Blaz Vatovec)
Blaz Vatovec

Glasbenica in voditeljica Saša Lendero je bila s svojim partnerjem Miho Hercogom povezana že v preteklem življenju, kjer sta bila poročena in imela tri otroke. Vendar pa je med njima ostal karmični dolg, ki sta ga uspela poravnati šele v tem življenju.

"Poročila se je iz ljubezni, s čudovitim moškim, ki ji je obljubljal uspešno glasbeno kariero in se predstavil kot dober menedžer in glasbenik. Preselila se je k njemu in njegovi družini na Korziko. Imela sta tri otroke," je delčke preteklega življenja Saše Lendero za Dobrokarmo.si odkrila Aleksandra Winkler Drole, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov.

"Njena velika ljubezen do glasbe je ostala skrita v njej. Niti mož, ki je bil sicer dober organizator in vpliven človek, ji ni izpolnil obljube … To se takrat, v prejšnji inkarnaciji ni zgodilo, vendar obljuba dela dolg in v tem življenju sta se ponovno srečala. Bila je ljubezen (ne na prvi pogled, temveč na prvi spev) – ob prvem njegovem petju. Takrat ga je njena duša prepoznala: »Ooo, ti si ta!!!« In njeno srce je vztrepetalo, kot da se ga spomni, da ga že od nekje pozna … Čeprav je sprva zelo dvomila vanj (vzrok dvoma je ostal iz prejšnjega življenja), se je šele kasneje, ko se je izkazal kot mož beseda, prepustila zaupanju," je odkrila v nadaljevanju.

"Njen glas je v tej inkarnaciji še vedno tako mehak in globok, da prodre v vsako celico telesa. Svojemu nekdanjemu možu je dala še eno priložnost in seveda je tokrat obljubo izpolnil," je še razkrila  Aleksandra Winkler Drole.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel