To so zadnje besede, ki jih je na smrtni postelji povedala Baba Vanga in kaj je napovedala za leto 2020

To so zadnje besede, ki jih je na smrtni postelji povedala Baba Vanga in kaj je napovedala za leto 2020 (foto: Wikipedia) Wikipedia
13. 7. 2020

Bolgarska jasnovidka Vangelija Gušterova, ki jo širša javnost bolje pozna pod imenom Baba Vanga, je za časa življenja podala številne napovedi, nekatere so se že uresničile, najhujše pa naj bi nas šele čakalo. Za Evropo ni videla nič kaj lepe prihodnosti.

Svet še vedno dobro pomni prvo odmevnejšo napoved bolgarske jasnovidke Babe Vange, ki jo je napovedala že davnega leta 1989, takrat je dejala: "Jeklene ptice bodo napadle Ameriko. Dva brata bosta umrla in v smrt potegnila še številne druge, povsod bo veliko krvi in trpljenja. Zaradi številnih smrti bo žaloval cel svet."

Leta 2001 se je njena napoved uresničila, ko je bil napaden Svetovni trgovinski center v New Yorku, v katerega sta se zapletala dva letala, takrat so se številni spomnili njenih napovedi in bili zaprepadeni, kako strahotno natančne so bile.

Nato je sledilo leto 1995, ko je napovedala nekaj, kar je bilo v tistem času številnim težko verjeti. "V Ameriki bo oblast prevzel črnec. Na njegovih rokah bo veliko krvi, uničil bo svojo državo in ves svet se mu bo smejal."

Njena predvidevanja so se uresničila, ko je Barack Obama prišel v Belo hišo, njegovo vladavino pa sta zaznamovali vojni v Iranu in Siriji.

Sneg bo nadvladal ljudi in morje ter oceani se bodo vse bolj dvigovali, je napovedala in zares smo priča številnim ekstremnim vremenskim pojavom, najbolj zastrašujoče klimatske spremembe pa nas šele čakajo.

Jasnovidna Bolgarka je napovedala tudi to, da bo Velika Britanija zapustila Evropsko unijo, kakor tudi to, da naj bi po odhodu iz EU Velika Britanija doživela vsesplošni padec.

Za volitve, ki se bodo zgodile leta 2020 v ZDA je Baba Vanga napovedala, da bo nekdo odšel, mesto pa naj bi zasedel starejši človek. Prav tako je napovedala tudi to, da bodo Luno osvojili običajni ljudje, kar se že počasi dogaja, saj naj bi prav v letošnjem letu na Luno poleteli prvi turisti.

In kaj je Baba Vanga napovedala za koronavirus?

Po pripovedovanju bolgarske gimnastičarke Neške Stefanove Robeve naj bi znana jasnovidka predvidevala tudi koronavirus. Bolgarska gimnastičarka je s svojim trenerjem večkrat obiskala Vango in tik pred smrtjo leta 1996 naj bi jo povedala tole: "Neška, korona bo povsod okoli nas."

Korona v bolgarskem jeziku pomeni krona, zato je Neška Stefanova Robeva dolgo časa mislila, da bo Bolgarija pod rusko oblastjo, šele zdaj pa je jasno, kaj je imela Vanga v resnici v mislih in tudi to,  da je že takrat videla Covid-19.

Za leto 2020 je Vanga napovedala tudi umor ruskega predsednika Vladimirja Putina, kakor tudi katastrofalni cunjami, ki bo močno uničil svet.