To se v resnici dogaja: Energije pripovedujejo o velikem zaključevanju in premnogih vrhuncih

To se v resnici dogaja: Energije pripovedujejo o velikem zaključevanju in premnogih vrhuncih (foto: Pixabay) Pixabay
22. 12. 2020

Kakorkoli pogledamo na stvari, se vse dogaja v nekem zaporedju. Lahko bi rekli, da so nam določeni običaji, določene situacije in smernice, že lahko vsakdanje opravilo. Pa vendar, je tukaj december, ki to pravilo zruši v vseh pogledih. Predvsem ta v letošnjem letu. Kajti, s svojim prepletom energij pripoveduje o velikem zaključevanju in o premnogih vrhuncih.

V kolikor smo lahko poprej leta in leta skrivali stvari pod preprogo, jih pospravljali za kasnejši čas, jih celo prelagali, kolikor se nam je zazdelo, je tokrat energijski splet tisti, ki po pripovedi Vodnikov, narekuje spravo. Mnogi bi lahko to spravo razumeli kot kazen, spet drugi kot olajšanje in tretji kot neko dodatno navlako, s katero se morajo ukvarjati kot da nimajo že dovolj vsakdanjega dela.

V letošnje, za mnoge pravljično obdobje, je posegel Ego človeštva. Vse kar se nam je  dozdevalo poprej samoumevno, takoj na dosegu roke, zdaj tega ni več. Veliko več opravka imamo s sabo, s svojimi mozolji in porami iz preteklosti. Naj se sliši še tako za lase privlečeno, je to obdobje dušne sprave. Sprave s svojim bistvom, potencialom in nalogo s templjem vred.

Zanimivo je razmišljanje nekaterih posameznikov, ki se v tem obdobju obnašajo kot presvetljeni guruji, ki bodo z mantro oziroma s čarobno palčko rešili svet. Ampak, vse to kar se v energijski sferi dogaja, je posledica ne naših prednikov, ne prednikov naših prednikov, ne prednikov njih prednikov, skrivnost se skriva v samem izvoru zavedanja sebe. 

Sodobni svet je sestavljen, če gledamo iz vidika energij, iz treh religij. Religija Ega, religija sebe in religija namena. V zadnjih 1000 letih je bila precej na pohodu religija Ega, kar pa pomeni, da vse kar si imel, si lahko tudi fizično dokazal, se s tem postavil in naj bi to kar imaš, delil z drugimi.

Pa sva že pri prvem koraku razlage, zakaj je trenutni svet v takšni situaciji kot je. Posamezniki, ki so imeli in še danes imajo, so in še danes stremijo k pohlepnosti – imam vse kar potrebujem, pa vendar hočem imeti še več. 

Iz energijskega vidika pa je bilo in bo po dušnem pravilu postavljeno tako, da v kolikor imaš, lahko tudi deliš in v kolikor deliš, boš v prihodnje imel še več. Na to energijsko zakonitost, pa je večina tistih, ki imajo, pozabila. 

Zakaj?

Zato, da so si lahko ustvarili svoje sužnje. Nekoga, ki je odvisen od njih in oni lahko upravljajo z njegovim življenjem. 

Drugi korak razlage, se pri zapisanem nadaljuje. Ker so si ljudje, tisti ki imajo, namesto da bi spoštovali prej omenjen vidik, raje omislili sužnje, na katere so prelagali odgovornost za lastno preživetje, je prišlo skozi leta tudi do zaničevanja in zanikanja določenih osebnosti ter vrednot. 

Tovrstno zanikanje pa je naposled pripeljalo tudi do trenutka 'ne poslušati svoj prav' in kasneje 'ne dovoliti izražati se'. Posamezniki, ki so bili le žrtve tistih, ki imajo, misleč da delajo dobro, so tako pozabili na svoj resnični dušni potencial. Tako so zdrsnili po energijski lestvici in zaradi tega ostali sužnji. 

Dodajva še tretji korak. Ker ti posamezniki, vključno z ostalo družbo, niso zmogli izražati svojih potencialov in se duhovno razvijati, je njihova luč tista luč, ki jo prineseš ob rojstvu, počasi ugašala. Postali so, postali smo, roboti sodobne družbe. Vse, kar nam servirajo tisti, ki jim verjamemo, je res, pa čeprav se nam nekje v mislih poraja dvom o resničnosti le-tega.

Na tej točki se ustavim in pomislim, čemu potem naši pravi duhovni vodje (po Jezusu) govorijo, vključno z menoj, kako zelo je vredno verjeti vase, zaupati v dobro, zaupati v 'božjo previdnost'? Verjeti v to, da se bo zgodilo dobro in kako preprosto je biti ljubezen, če si v sodobni družbi takoj označen za nekoga iz sekte ali celo za verskega izprijenca, če samo želiš, da se ljudstvo ozavesti? Prav to je programirano razmišljanje tistih, ki imajo in ne želijo, da bi posamezniki izražali tisto, kar resnično smo. 

Letošnje leto pa je svojem energijskem zapisu postavljeno kot leto vzpostavitve dušnih zapisov z njihovimi imetniki. Mnogi govorijo o trenutkih teme, o velikem blisku, ki bo v sekundi spreobrnil vse. To čemur bomo priča v naslednjih dneh, bo samo rezultat tega, kar se je postavljalo že tisočletja.

Torej, mnogi govorijo  o trenutkih teme, o velikem blisku, vendar se dogaja in se dogaja in se bo zgodilo veliko prebujenje človeštva. Ne, ne bomo ga proslavljali z ognjemeti. Ne bomo niti, kako drugače, obeležili to svetlobo. Z 20.12.2020 smo vstopili v 21 dnevno obdobje prebujanja in oznanitve tistega, kar smo.

V kolikor razmišljate, da je svet okoli vas, proti vam, potem tako tudi bo. Če v vsakem namigu svetlobe opazite temo, potem tako tudi bo. Če v objemu ljubezni začutite Ego in sovraštvo, potem boste preprosto obstali v svoji energiji. 

V kolikor pa vsaj za hipec, brez Ega in zunanjih dejavnikov, pomislite na dobro, si dovolite biti ljubljeni in brezpogojno širite to univerzalno silo, pa boste spontano doživeli energijski preboj in zadihali v svetlobi lastne ljubezni in uresničenja. 


Srečno, Uroš Adrian

Priporočamo