TO so 4 razlogi, zakaj morate imeti v življenju prijateljico, ki je po horoskopu devica

TO so 4 razlogi, zakaj morate imeti v življenju prijateljico, ki je po horoskopu devica (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2022

Zagotovo je dobro ob sebi imeti tako prijateljico. Saj veste - prijatelji so družina, ki si jo izberemo sami, in pravi prijatelji so res velika dragocenost.

In zakaj prav devica? Ženske, rojene v tem znaku, imajo vse značilnosti odlične prijateljice. Gre za najbolj iskrene osebe, ki znajo vsakogar "prizemljiti" in z iskrenostjo opozoriti na kakšno nepremišljenost, ki jo nameravaš narediti - na primer kupiti par čevljev, ki ti v bistvu ni všeč, ali pa spremeniti pričesko v takšno, ki ti resnično ne pristoji dobro.

Poleg tega, da so neverjetno iskrene, imajo še druge odlične značilnosti. V nadaljevanju jih bomo nekaj našteli.

Vsak nered bo spremenila v red

Device so zelo organizirane. Če sama spadaš med osebe, ki jim organizacija predstavlja nekaj težavnega, v svoji bližini vsekakor rabiš devico. Tvoja prijateljica ti bo z veseljem preuredila in organizirala omaro in predale, pomagala ti bo spraviti finance v red, znala bo svetovati, kako spraviti "v red" tudi druga področja življenja. Najboljše bo, da poslušaš njene iskreno dobronamerne nasvete.

Označujeta jo učinkovitost in praktičnost

Device svet vidijo bolj jasno kot ljudje, ki so rojeni v drugih horoskopskih znakih. Marsikomu med nami manjka praktičnosti, a devicam ne. Znala ti bo svetovati, kako in kaj  - vedno vedo, kaj je treba narediti in kako je to treba narediti. Če te devica zelo dobro pozna, boš od nje dobila zlata vreden nasvet.

Je zvesta in zanesljiva oseba

Ženske, ki so rojene v tem znaku, dobro vedo, kako biti pravi prijatelj. Tisto, kar ji boš zaupala, bo ostalo pri njej in ne bo se ti treba bati, da bo tvoje skrivnosti zaupala drugi osebi. Velja za zvesto prijateljico, ki te bo zagovarjala, ko bo to potrebno. Ne bo dovolila, da bi v njeni družbi kdo rekel kaj čez tebe, saj bo take besede zatrla v kali.

Ne bo pozabila na rojstni dan

Tudi če se nekaj časa ne bosta videli, si lahko prepričana, da ti ne bo pozabila voščiti za življenjski jubilej, saj device nikoli ne pozabijo na rojstne dneve tistih, ki jih dojemajo kot svoje najbližje. Vedno se bo potrudila, da se njeni prijatelji počutijo posebno. Same so velike perfekcionistke, kar se pozna tudi na področju odnosov - vanje bodo vedno vložile vse, kar premorejo.